Când viața dă la gioale.../„Nu am văzut ceva așa de trist și tragic care să mă facă să plâng imediat”

Când viața dă la gioale.../„Nu am văzut ceva așa de trist și tragic care să mă facă să plâng imediat”

O fotografie postată pe forumul Reddit Romania a provocat un val de emoție pe internet. În fotografie apare un bărbat în vârstă, aflat în tramvai, ce pare că ascultă vocea celor dragi la un reportofon în timp ce ține o fotografie cu ei în mână.

Fotografia a fost făcută în tramvaiul 32 din București, pe strada 13 Septembrie, a notat autorul fotografiei.

Fotografia are sute de comentarii, multi internauți spunând că le-au dat lacrimile. „Nu am văzut ceva așa de trist și tragic care să mă facă să plâng imediat”, a scris unul dintre ei.

„Deși se vede că nenea e într-o situație nu tocmai fericită și de invidiat, uitându-se probabil cu nostalgie/melancolie la niște poze vechi și-acum plastifiate, probabil ca să țină mai mult în timp, cu încălțări purtate parcă prea mult timp, cu palme care par a fi muncite din greu, cu unghiile oarecum neîngrijite, cu haine ponosite, cu părul albit și relativ neîngrijit și barba la fel, nu pot să nu observ faptul că poartă masca așa cum trebuie. În pofida faptului că e foarte probabil trist și abătut, poate că e fără de casă sau pe aproape, omul ăla încă are bunul simț de a purta nenorocita aia de mască într-un mijloc de transport în comun așa cum trebuie. Nu trasă pe bărbie ca o pereche de chiloți trasă în jos când vine vorba de-un futai rapid, nu trasă doar pe gură, o poartă cum trebuie.

Asta e o lecție pentru bombardieru' șmecher tatuat cu iPhone [insert random number here] ale cărui mâini miros a bară de autobuz și-o arde fără mască pentru că motiv, pentru păsăricile care-și dau machiaj pe mutră cu șpaclu' și nu pot purta masca pentru că pantof, pentru corporatristu' care o arde bărbos și nu poate purta mască pentru că se irită la pizdulice, pentru privitoru'/ascultătoru' de Latrina 3/Șoșoacă/Teodosie Șpagoveanu'/whatevertheholyfuck care nu poartă masca pentru că știe el/ea mai bine de dictatura medicală, reptilieni, conspirații și ce i-a mai zis Teodosie Șpagoveanu' la slujbă.”, a scris un alt internaut.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…