Cântăreaţă şi finalistă a The Voice, împuşcată mortal în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu criminalul

Cântăreaţă şi finalistă a The Voice, împuşcată mortal în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu criminalul

Cântăreaţa americană cu origini româneşti Christina Grimmie, cunoscută datorită coverurilor pe care le uploada pe Youtube, dar şi a participării la emisiunea "The Voice US", a decedat, fiind împuşcată vineri seară în timp ce semna autografe după un concert susţinut în Orlando, Florida.

O cântăreaţă americană, împuşcată mortal în timpul unui concert în Florida - FOTO (Imagine: Christina Grimmie Facebook)

Fosta concurentă a emisiunii "The Voice", a cărei străbunică era română, a decedat după ce a fost împuşcată în cap de un atacator care a deschis focul cu ocazia unui concert susţinut de aceasta în Orlando, Florida, relatează publicaţia The Guardian.

Cântăreaţa a fost împuşcată vineri seară, în jurul orei locale 22:45 (sâmbătă, 05:45 - ora României) la The Plaza Live, unde susţinuse concertul, potrivit datelor poliţiei din Orlando.

Grimmie a fost transportată la spital în condiţie critică, dar a murit ulterior, au declarat reprezentanţii Poliţiei din Orlando.

Potrivit Poliţiei din Orlando, suspectul "s-a îndreptat spre Grimmie şi a împuşcat-o" după concert, în timp ce aceasta acorda autografe. Poliţiştii au mai declarat că atacatorul neidentificat avea două pistoale, dar motivele atacului nu sunt cunoscute. O investigaţie este în derulare.

Supectul s-a ridicat din mulţime şi a împuşcat-o pe Grimmie după ce şi-a încheiat prestaţia pe scenă, în timp ce dădea autografe. Fratele cântăreţei l-a identificat pe atacator şi s-a năpustit asupra lui, dar acesta s-a împuşcat mortal, conform Associated Press.

Grimmie, cântăreaţa în vârstă de 22 de ani din New Jersey, s-a clasat pe locul trei în timpul celui de-al şaselea sezon al show-ului "The Voice", difuzat de televiziunea NBC. Aceasta a fost în echipa lui Adam Lavine, solistul trupei Maroon 5.

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook din 25 decembrie 2015, străbunica tinerei a fost româncă - https://www.facebook.com/christinagrimmie/photos/pb.113888165320453.-2207520000.1451203828./1027143540661573/. 

Christina Grimmie a publicat atunci o poza în care ţinea în braţe un platou cu fursecuri, în descrierea fotografiei declarând că a copt după reţeta de fursecuri a străbunicii sale din România, adăugând că reţeta respectivă a fost păstrată de-a lungul generaţiilor.

Christina Victoria Grimmie s-a născut pe 12 martie 1994, conform Wikipedia.

Cântăreaţa a avut un mare succes pe Youtube prin contul "zeldaxlove64 Christina" pe care l-a înfiinţat în 2009, unde publica cover-uri ale unor melodii pop, uneori la cererea abonaţilor. În prezent, canalul are peste trei milioane de abonaţi şi peste 378 de milioane de vizualizări.

Grimmie obişnuia să se fimeze cântând la pian în camera ei şi interpretând melodii cunoscute, publicându-le apoi pe Youbube cu titlul "Eu cântand (titlul melodiei şi solistul) / Me singing (...)", cum ar fi acest clip – "Me Singing 'Forget You' by Cee Lo Green", care a adunat peste 3,5 milioane de vizualizări.

Potrivit Wikipedia, în anul 2011 a lansat EP-ul "Find me". De asemenea, are lansat un album – "With love" (2013).

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Citiți și voi ce scrie judecătoarea României la CEDO despre ministrul Justiției!

5 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…