Cântăreaţa Sore a anunţat că se căsătoreşte - FOTO

Cântăreaţa Sore a anunţat că se căsătoreşte - FOTO

Cântăreaţa Sore Mihalache, care este însărcinată şi urmează să devină pentru prima dată mamă, în acest an, a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că se căsătoreşte.

Cântăreaţa Sore a anunţat că se căsătoreşte (Imagine: Facebook)

"Am spus 'Da!'. Ţin secret de ceva timp, nu din superstiţie şi nici nu am vreun plan ascuns, ci pur şi simplu mi-a plăcut la nebunie să fim doar noi doi cei care ştiau. Acum, deja se fac multe presupuneri pe tema aceasta şi m-am gândit că poate a venit momentul să împărtăşesc vestea...", a scris Sore, într-un mesaj publicat tot, duminică, pe site-ul său.

"Nu vă invit să jucăm la nuntă, pentru că aşa cum am spus mereu, nu fac lucrurile 'ca la carte'. Va mai dura până la petrecerea de trei zile şi trei nopţi, momentan avem alte evenimente pe care să ne concentrăm atenţia şi să ne dedicăm sufletul (nu-mi mai încap în piele de fericire şi de răbdare)", a adăugat aceasta.

Cântăreaţa nu a anunţat cu cine se căsătoreşte, însă artista are o relaţie de mai multă vreme cu avocatul Mircea Julean, potrivit relatărilor din presă.

Sore Mihalache, în vârstă de 26 de ani, este însărcinată şi urmează să devină pentru prima dată mamă, în acest an.

Sore este actriţă de televiziune şi cântăreaţă de muzică pop şi pop-rock, cu influenţe de electro funk. A devenit cunoscută ca membră a formaţiei Lala Band.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!