Căpitanul crucișătorului Moskva a murit în explozia de la bordul navei/Amiralul Osipov, comandantul Flotei Rusiei ar fi fost arestat

Căpitanul crucișătorului Moskva a murit în explozia de la bordul navei/Amiralul Osipov, comandantul Flotei Rusiei ar fi fost arestat

Ucraina susține că Anton Kuprin, comandantul crucișătorului Moskva, a murit după o explozie la bordul navei care s-a scufundat în timp ce era tractată spre țărm, scrie The Guardian , preluând surse ucrainene. Amiralul Osipov, comandantul Flotei Rusiei din Marea Neagră ar fi fost arestat.

Anton Kuprin, comandant nava Moskva, a murit inainte ca nava sa se scufundeFoto: Captura Twitter

„Căpitanul de prim rang, comandantul navei amirale a crucișătorului Moskva al Flotei Mării Negre, Anton Kuprin a murit în timpul exploziei și incendiului de la bord”, a spus Anton Gerașcenko, consilier al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, pe canalul său de Telegram.

Cel puțin două din rachetele Neptun ar fi lovit crucișătorul, în apropiere de Insula Șerpilor. Moscova neagă atacul și susține că nava s-a scufundat după ce a suferit pagube ca urmare a unui accident cu muniția la bord.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...