Care este motivul pentru care casele de pariuri plasează limite de pariere

Care este motivul pentru care casele de pariuri plasează limite de pariere

În lumea pariurilor online, casele de pariuri licențiate oferă în general mai multe avantaje decât dezavantaje pentru pariori. În același timp, în anumite momente bazate pe niște reguli interne ale cazinoului, acestea pot limita un anumit parior, ca măsură de precauție. De cele mai multe ori, limitarea unui cont nu exclude dreptul de joc, dar în schimb poate constrânge pariorul în anumite mize.

Diferiți membri din comunitatea pariorilor au menționat că au suferit limitări din partea organizatorilor după o serie de câștiguri. Această limitare încadrează fie plafonarea sumei eventualului câștig, fie fixarea unei mize maxime pentru un anumit parior, fie chiar blocarea temporară a contului, în funcție de strategiile folosite și modul de joc.

Când apare limitarea?

Motivul cel mai des întâlnit în activarea unei limitări la casele de pariuri online este riscul de pierderi. Mizele sunt cele mai des atinse de limitări, astfel pariorii care plasează frecvent un singur tip de pariu cu miză mare, riscă să activeze limitări în miza maximă pentru astfel de pariuri. Înainte de plasarea pariului, cele mai multe platforme permit vizualizarea mizei maxime. În același timp, limitarea mizei se poate activa și în cazul în care un parior plasează cote mai mari decât de obicei. O altă cauză des întâlnită în activarea unei limitări de către organizator este plasarea de sure bets. Cu toate acestea, o miză maximă nu ar trebui să fie mai mică de câteva sute de lei pentru niciun fel de pariu.

Cum se pot evita limitările unei case de pariuri online

Pentru evitarea unei limitări, în primul rând pariorii pot încerca să varieze tipurile de pariuri, astfel scăzând riscurile de a fi constrânși la o anumită miză. Un alt mod de a evita limitările implică crearea unui cont la mai multe case de pariuri online, astfel cele mai cunoscute tipuri de pariuri se găsesc la cele mai multe dintre casele de pariuri online fără limitările de mize impuse de agenția inițială. Dacă un anumit tip de pariu se găsește la o singură casă, există posibilitatea de căutare al unui pariu asemănător.

Plasarea unui pariu sure bet cu o sumă rotundă reprezintă o altă măsură pentru a preveni limitarea unui tip de pariu la mai multe case de pariuri. Chiar dacă în regulamentul agențiilor nu este specificat acest lucru, marea majoritate a caselor de pariuri nu prea sunt de acord cu această strategie de pariere. În același timp, relevant este ca pariorul să mizeze sume rotunde, fără zecimale, pentru a nu atrage atenția asupra strategiei folosite. 

Utilizatorii care plasează pariuri cu sume foarte mari de bani, mai devreme sau mai târziu pot suferii limitări din partea caselor de pariuri online. Însă, o soluție în această direcție poate să fie alternativa caselor de pariuri fizice care nu limitează din punctul de vedere al mizei.

Nici o casă de pariuri nu limitează un parior care joacă conform regulilor, fără strategi ascunse și fără să profite de erori. Foarte mulți jucători corecți câștigă constant la casele de pariuri online și astfel nu sunt limitați.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...