Care este prăjitura preferată a lui Carmen Brumă? Conține colagen și este fără zahăr

Care este prăjitura preferată a lui Carmen Brumă? Conține colagen și este fără zahăr

Carmen Brumă, una dintre vedetele cele mai urmărite în materie de sănătate și frumusețe în România, împărtășește periodic în social media din rutina sa de fitness, dietă și suplimente. La capitolul rețete, aceasta a dezvăluit fanilor rețeta ei preferată de prăjitură cu colagen și fără zahăr.

„Sănătos, gustos, cu colagen și fără zahăr. Am folosit următoarele: 2 banane, 2 lingurițe de unt de arahide, 170 de grame de brânză ricotta, 2-3 linguri de cacao, 2 linguri de fulgi de ovăz și colagen de la Zenyth din gama Collagero. Această variantă în cutie albastră nu are arome și poate fi folosită la gătit, colagenul e stabil la temperaturi înalte. Are 3 mg de colagen per porție, eu folosesc pentru această rețetă 4 lingurițe dozatoare. Poate fi adăugat, de asemenea, în băuturi fierbinți sau alte preparate. Eu îl mai adaug și în cafea dimineața, să începem dimineața cu o cafea cu colagen e un obicei pe care chiar îl recomand“.

Vedeta a arătat în video-ul dedicat fiecare pas al prăjiturii sale preferate cu colagen: Pisăm bananele cu furculița și adăugăm pe rând ingredientele. La final, adăugăm 4 lingurițe colagen de la Zenyth în cutie albastră și omogenizăm. Turnăm totul într-o tavă cu foaie de copt și punem la cuptor pentru aproximativ 20 minute la 180-190 grade, în funcție de cuptor“.

image

De ce prăjitură cu colagen? Care este rolul colagenului pentru sănătate și frumusețe?

Fanii s-au arătat foarte încântați de rețeta propusă, au adresat întrebări, multe dintre ele cu privire la importanța colagenului și de ce aceasta a ales să introducă colagenul în rețetă și, în general, în alimentația ei.

În urmă cu aproximativ 3 ani, Carmen Brumă a descoperit Colagenurile Zenyth . De atunci, acestea fac parte din rutina sa zilnică: „Am primit, cred, sute de întrebări încă de prima oară când am început să folosesc produsele cu colagen de la Zenyth. Iau de mulți ani acest produs și de aceea îmi place să încerc diverse combinații, să nu îl iau doar direct din cutie, să îl adaug în rețete de mâncare, prăjituri, sucuri etc. În plus, în rețeta aceasta, colagenul ajută amestecul să capete consistență de chec, dar nu acesta e motivul pentru care l-am adăugat“.

Carmen Brumă recomandă colagenurile celor de la Zenyth după ce ea însăși le-a testat și a văzut rezultatele

„Am o regulă cu privire la produsele pe care le recomand, mai ales când vine vorba despre suplimente: mai întâi le încerc eu. După ce le-am încercat, am început să le recomand celor care mă urmăresc pe rețelele sociale și nu numai lor. Ce îmi place la colagenurilor celor de la Zenyth? Îmi place că au colagen hidrolizat sub formă de peptide, adică forma în care este cel mai bine asimilat de către organism. Îmi place că sunt sub formă de pudră, fără excipienți, fără arome artificiale. Îmi place că acoperă, practic, toate gusturile: au și colagen simplu, fără nici un gust (Collagen Pure), și colagen cu acid hialuronic și gust de căpșuni (Collagen + Hyaluron), și formule complexe de colagen și antioxidanți (așa cum este Beauty Help). Le-am folosit pe toate și sunt foarte încântată de rezultate. Efectele se văd clar la nivelul pielii cam după 3 săptămâni, o lună. Parcă pielea arată mult mai bine, parcă e mai întinsă, mai hidratată, mai suplă, mai sănătoasă“, povestește Carmen Brumă.

Este colagenul, cunoscut și ca proteina tinereții, secretul pentru un ten neted și frumos?

Specialiștii răspund afirmativ, iar trendurile în materie de beauty confirmă acest lucru. Elasticitatea și fermitatea pielii, sănătatea părului și a unghiilor, dar și flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor sunt printre responsabilitățile colagenului în organism. Toate acestea au făcut ca în ultimii ani, suplimentele cu colagen să fie printre cele mai căutate suplimente de către femei. Spre deosebire de o cremă, care acționează doar asupra stratului exterior al pielii, un supliment cu colagen acționează din interior, de la nivel celular.

02 schema 1 piele png

Colagenurile Zenyth conțin un colagen special

Colagenurile Zenyth conțin un complex special de peptide de colagen bioactiv hidrolizat Verisol®. Verisol® este un colagen special, un COLAGEN PATENTAT, de calitate germană. Acesta este cel mai utilizat, dar și cel mai studiat colagen din produsele de beauty. Femeile care au folosit colagen Verisol® pentru minimum 4 săptămâni au observat un ten mai ferm și mai hidratat și o reducere a ridurilor și liniilor fine. Efectul benefic al colagenului Verisol® se manifestă într-o structură îmbunătățită a suprafeței pielii, în reducerea celulitei, dar și în creșterea mai rapidă a unghiilor și părului.

03 schema 2 nivelul de colagen png

5 beneficii ale Colagenurilor Zenyth

1. Reducerea ridurilor și liniilor fine

2. Redarea elasticității și flexibilității pielii

3. Hidratarea tenului din interior

4. Întărirea firului de păr și a unghiilor

5. Menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor

Recomand cu încredere Colagenurile Zenyth. Pe lângă beneficiile pe beauty pe care le-am remarcat la administrarea pe termen lung a suplimentelor cu colagen, avem și beneficii pe sănătatea articulațiilor, pe prevenirea apariției rigidității articulare, pe prevenirea durerilor. Pot să vă spun, în urma acestei experiențe de mulți ani cu suplimentele de colagen, că n-am avut nici măcar o dată o durere articulară. Pun chestia aceasta pe seama suplimentării și sigur a unei moșteniri genetice bune“, relatează Carmen Brumă.

Colagenurile Zenyth acoperă toate gusturile: colagen simplu (în cutie albastră), colagen cu aromă de căpșuni (în cutie roz)

Produsul Collagen + Hyaluron este cel mai iubit produs de colagen din portofoliul Zenyth. Colagenul în cutie roz este apreciat pentru efectele sale dovedite, cum ar fi faptul că redă elasticitatea pielii, reduce ridurile și liniile fine, iar datorită adaosului de acid hialuronic, susține hidratarea pielii din interior. Poate fi consumat în shake-uri, smoothie-uri sau iaurt pentru că are un gust delicios de căpșuni.

Pentru cei care își doresc un nutricosmetic fără gust, fără niciun fel de aromă, atunci colagenul în cutie albastră reprezintă alegerea ideală. Cu 3 grame de colagen per porția de servire, Collagen Pure ajută din interior pielea, părul și unghiile. Acesta îmbunătățește aspectul pielii chiar și în caz de celulită, deoarece contribuie la refacerea matricei extracelulare a pielii. Collagen Pure nu are gust, nu are niciun fel de aditivi, arome sau îndulcitori. Este produsul pe care Carmen Brumă l-a folosit în prăjitură și cel cu care își începe fiecare dimineață, pentru că îi place să îl adauge în cafea.

image

Gama de colagen de la Collagero aparține brandului premium de suplimente Zenyth, brand românesc cu 14 ani experiență în producerea de suplimente nutritive 100% naturale. Mai multe despre Zenyth și despre misiunea lor, aceea de a îmbunătăți semnificativ viața românilor prin educație și prin promovarea unui stil de viață sănătos, te invităm să afli pe www.zenyth.ro.

Produsele cu colagen de la Zenyth pot fi comandate simplu și rapid direct la tine acasă de pe https://zenyth.ro . De asemenea, sunt disponibile și în farmacii și magazine naturiste.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”