Carmen Dan: Nu voi fi prezentă la moţiune, sunt în autoizolare

Carmen Dan: Nu voi fi prezentă la moţiune, sunt în autoizolare

Senatorul PSD Carmen Dan a anunţat, luni, că nu va fi prezentă în Parlament la moţiunea de cenzură, întrucât este în autoizolare după ce mama sa a fost confirmată cu virusul SARS-COV-2.

"Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. În oricare alte condiţii, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aş fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puţin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament. Altfel spus, în aceeaşi zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar ca legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!", a scris Carmen Dan pe Facebook.

Ea a precizat că mama sa a fost testată pozitiv în cursul săptămânii trecute. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

3 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!