Carmen Grebenișan, despre începuturile sale în social media: „Eram ruptă-n fund, mă îmbrăcam de la second-hand“ FOTO

Carmen Grebenișan, despre începuturile sale în social media: „Eram ruptă-n fund, mă îmbrăcam de la second-hand“ FOTO

Unul dintre influencerii de top din România, Carmen Grebenișan nu s-a sfiit să mărturisească faptul că a început de jos și că a fost săracă.

Fosta finalistă de la „Survivor Români 2023“ a avut mulți susținători pe parcursul show-ului și a evitat de câteva ori eliminarea, pentru că a primit numeroase voturi din partea fanilor. În timpul competiției nu s-a temut să-și spună părerea, cu franchețe , ori de câte ori a crezut de cuviință, iar acest lucru a plăcut publicului.

Invitată în podcastul „Acasă la Măruță“, Carmen Grebenișan a vorbit deschis despre mai multe subiecte, inclusiv despre începuturile sale în social media.

Mă prefăceam că plec cu taxiul, apoi mă duceam în stație să iau maxi-taxi până acasă.

„Am început de la 15 ani, acum 16 ani. Am început cumpărând haine second-hand, haine destul de faine, și mă pozam prin casă. Puneam hainele pe Okazii (okazii.ro – n.r.), de fapt pozele cu mine îmbrăcată în acele haine, și vindeam ținuta integral. Cumpăram hainele cu un leu, doi lei, cinci lei și le vindeam cu 50 de lei. Făceam câte 100 de lei pe weekend și aveam bani de buzunar“, a dezvăluit fosta concurentă de la „Survivor România“.

La școală mă prefăceam bogată, țineam la aparențe, pentru că nu eram din cercul ăla de oameni înstăriți. Dar simțeam nevoia să aparțin acelui cerc, deși acum mi se pare superficial. Toată lumea avea impresia, la școală, că Grebenișan are bani, că primește 50 de lei pe zi. Mă prefăceam că plec cu taxiul, apoi mă duceam în stație să iau maxi-taxi până acasă. Eram ruptă-n fund, îmbrăcată de la second-hand, dar lumea mă vedea altfel“, a mărturisit ea în podcastul „Acasă la Măruță“.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se numără printre primii creatori de conținut digital din România, pe rețeaua Instagram. Cele două au fost implicate în multe proiecte comune și campanii și au câștigat rapid urmăritori: Carmen Grebenișan are 689.000 de followers, Alina Ceușan 983.000. Chiar dacă Alina a rămas în orașul natal, Cluj-Napoca, iar Carmen s-a mutat la București, ele sunt în continuare bune prietene și partenere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?