Carmen Iohannis, emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Kogălniceanu. Femeile, comentarii laudative la adresa „masculului Alfa”

Carmen Iohannis, emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Kogălniceanu. Femeile, comentarii laudative la adresa „masculului Alfa”

Carmen Iohannis, emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Kogălniceanu. Femeile, comentarii laudative la adresa „masculului Alfa”. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a postat un comentariu, joi, pe Facebook, la pozele pe care şeful statului le-a publicat din cadrul vizitei de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa. Prima-doamnă a afişat un emoticon cu inimioare.

Şeful statului a mai primit o serie de comentarii laudative cu privire la vizita pe care efectuat-o, la atitudinea şi la ţinuta sa. „Elegant, cu pieptul înainte, privirea sus! Asta DA atitudine. Felicitări!!!”, este unul dintre comentariile pe care le-a primit şeful statului. Carmen Iohannis a postat un emoticon cu inimioare.

La o oră de la publicare, postarea preşedintelui a strâns aproape nouă mii de like-uri şi 295 de share-uri. În vizita de joi la baza Mihail Kogălniceanu, Klaus Iohannis a abordat o ţinută casual – pantaloni şi cămaşă albe asortate cu un sacou negru şi o pereche de ochelari.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD