Carmen Iohannis, emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Kogălniceanu. Femeile, comentarii laudative la adresa „masculului Alfa”

Carmen Iohannis, emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Kogălniceanu. Femeile, comentarii laudative la adresa „masculului Alfa”

Carmen Iohannis, emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Kogălniceanu. Femeile, comentarii laudative la adresa „masculului Alfa”. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a postat un comentariu, joi, pe Facebook, la pozele pe care şeful statului le-a publicat din cadrul vizitei de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa. Prima-doamnă a afişat un emoticon cu inimioare.

Şeful statului a mai primit o serie de comentarii laudative cu privire la vizita pe care efectuat-o, la atitudinea şi la ţinuta sa. „Elegant, cu pieptul înainte, privirea sus! Asta DA atitudine. Felicitări!!!”, este unul dintre comentariile pe care le-a primit şeful statului. Carmen Iohannis a postat un emoticon cu inimioare.

La o oră de la publicare, postarea preşedintelui a strâns aproape nouă mii de like-uri şi 295 de share-uri. În vizita de joi la baza Mihail Kogălniceanu, Klaus Iohannis a abordat o ţinută casual – pantaloni şi cămaşă albe asortate cu un sacou negru şi o pereche de ochelari.







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...