Carmen Iohannis, înainte de plecarea în SUA, a fost la turneul de tenis de la Sibiu: Sportul este foarte important

Carmen Iohannis, înainte de plecarea în SUA, a fost la turneul de tenis de la Sibiu: Sportul este foarte important

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a fost prezentă, duminică, la turneul de tenis "Sibiu Open", unde nu a mai jucat tenis cu copiii cum era programat, fiind grăbită să ajungă la aeroport pentru a pleca în SUA.

Carmen Iohannis a menționat că venit la turneul sibian, în ziua dedicată copiilor, pentru a da un semnal că "sportul este foarte important".

Întrebată dacă este emoționată pentru că pleacă duminică în SUA cu președintele, Carmen Iohannis a declarat: "Da. Deocamdată mă gândesc la acest turneu de tenis, pentru că de asta am venit. Vreau să mă bucur împreună cu copiii de deschiderea acestui turneu și sper să fie cu succes. Am auzit că sunt și jucători cunoscuți în lume și asta înseamnă că, calitatea acestui turneu crește și sper să fie tot mai bine, tot mai renumit și cu rezultate tot mai bune."

Soția președintelui Iohannis a mai spus că ea se antrenează la tenis, dar că nu crede că va face vreodată performanță în acest sport și nu va putea juca la vreun concurs.

"Eu mă antrenez în continuare și îmi dau silința să fie bine. La performanță nu mă gândesc. E mai mult de plăcere, pentru a mă simți bine și pentru a da, sper, un semnal tuturor că sportul este foarte important și mai ales pentru copii, pentru viitorul țării noastre", a mai spus Carmen Iohannis.

Aceasta s-a fotografiat cu copiii veniți la "Sibiu Open" și cu doi dintre cei mai importanți jucători participanți la turneul sibian, spaniolul Tommy Robredo și românul Adrian Ungur.

Soția președintelui României a jucat tenis cu copiii în ediția din 2016 a "Sibiu Open" și a alergat anul trecut în cadrul unui maraton caritabil, cu elevii ei, susținând astfel cumpărarea de aparatură pentru secția de prematuri a celui mai mare spital public din Sibiu.

AGERPRES /(A — autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”