Carmen Iohannis, înainte de plecarea în SUA, a fost la turneul de tenis de la Sibiu: Sportul este foarte important

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a fost prezentă, duminică, la turneul de tenis "Sibiu Open", unde nu a mai jucat tenis cu copiii cum era programat, fiind grăbită să ajungă la aeroport pentru a pleca în SUA.

Carmen Iohannis a menționat că venit la turneul sibian, în ziua dedicată copiilor, pentru a da un semnal că "sportul este foarte important".

Întrebată dacă este emoționată pentru că pleacă duminică în SUA cu președintele, Carmen Iohannis a declarat: "Da. Deocamdată mă gândesc la acest turneu de tenis, pentru că de asta am venit. Vreau să mă bucur împreună cu copiii de deschiderea acestui turneu și sper să fie cu succes. Am auzit că sunt și jucători cunoscuți în lume și asta înseamnă că, calitatea acestui turneu crește și sper să fie tot mai bine, tot mai renumit și cu rezultate tot mai bune."

Soția președintelui Iohannis a mai spus că ea se antrenează la tenis, dar că nu crede că va face vreodată performanță în acest sport și nu va putea juca la vreun concurs.

"Eu mă antrenez în continuare și îmi dau silința să fie bine. La performanță nu mă gândesc. E mai mult de plăcere, pentru a mă simți bine și pentru a da, sper, un semnal tuturor că sportul este foarte important și mai ales pentru copii, pentru viitorul țării noastre", a mai spus Carmen Iohannis.

Aceasta s-a fotografiat cu copiii veniți la "Sibiu Open" și cu doi dintre cei mai importanți jucători participanți la turneul sibian, spaniolul Tommy Robredo și românul Adrian Ungur.

Soția președintelui României a jucat tenis cu copiii în ediția din 2016 a "Sibiu Open" și a alergat anul trecut în cadrul unui maraton caritabil, cu elevii ei, susținând astfel cumpărarea de aparatură pentru secția de prematuri a celui mai mare spital public din Sibiu.

AGERPRES /(A — autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză