Carmen Mihălcescu, demisie din Parlament. Cine îi ia locul

Carmen Mihălcescu, demisie din Parlament. Cine îi ia locul

Carmen-Ileana Mihălcescu, parlamentar PSD, și-a depus demisia din funcția de deputat. În luna august a fost numită consul general al României la Salonic. Demisia se va aplica din 1 decembrie, urmând ca mandatul de parlamentar să fie preluat de șeful PSD Sector 1.

Șeful PSD București va prelua mandatul de deputat FOTO Facebook

Deputata PSD, Carmen Mihălcescu a anunțat Biroul Permanent al Camerei Deputaților cu privire la demisia sa din funcție. „Subsemnata Mihalcescu Carmen-Ileana, deputat 1n circumscriptia electorala nr.42 București, membru al Grupului parlamentar PSD, va comunic încetarea mandatului meu de deputat, prin demisie, în conformitate cu dispozițiile art. 7, alin. 1, lit. b) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaților și senatorilor și al art. 239 din Regulamentul Camerei Deputaților, începand cu data de 1 decembrie 2023”, a informat Carmen Mihălcescu.

Carmen Mihălcescu a fost numită în luna august, în funcția de consul general al României la Salonic

În 2019, a priit susținerea partidului și pentru un mandat de europarlamentar, iar ulterior, în același an, a fost propusă pentru a prelua șefia interimară a Camerei Deputaților.

În legislatura anterioară Carmen Mihălcescu a fost și vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Mandatul de deputat ar urma să fie preluat de fostul parlamentar Florin Manole, șeful filialei PSD Sector 1. Social-democratul a fost parlamentar PSD în perioada 2016-2020, neprinzând însă un loc eligibil pe listă în actuala legislatură.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?