Cărucior ZIZITO Sussane - Siguranță elvețiană pentru plimbări de vară

Cărucior ZIZITO Sussane - Siguranță elvețiană pentru plimbări de vară

Cărucioarele modulare mari, grele, voluminoase și dificil de transportat se dovedesc adesea o soluție nu foarte potrivită pentru vară. Pentru zilele cu plimbări lungi și excursii frecvente, părinții au nevoie de o versiune ușoară, confortabilă și mobilă a căruciorului, care va fi însoțitorul lor constant - fără a ocupa prea mult spațiu și fără a compromite siguranța copilului.

La aceste nevoi, marca elvețiană pentru copii ZIZITO încearcă să răspundă prin crearea căruciorului său de vară Sussane. Este mic și mobil, elegant, curat și complet sigur - perfect potrivit pentru deplasarea într-un mediu urban în lunile calde ale anului.

Astăzi povestim puțin mai multe despre principalele avantaje ale modelului și caracteristicile tehnice pe care acesta le combină în construcția sa.

Design ușor și minimalist de vară

Cadru din oțel compact, dar foarte puternic, combinat cu roți duble din spumă EVA moale și dimensiuni 8 "x 4.5" - aceasta este baza pe care ZIZITO creează cea mai inteligentă versiune a unui cărucior de vară pentru copii mici.

Modelul poate fi transportat cu ușurință peste obstacole urbane, inclusiv atunci când copilul stă în interiorul acestuia. Se pliază ușor la o dimensiune compactă și are o centură de transport suplimentară încorporată, astfel încât să puteți răspunde flexibil la teren și la nevoile copilului.

Siguranță și stabilitate certificate

ZIZITO Sussane are un certificat individual de siguranță emis de laboratorul independent SGS Elveția. Certificatul garantează utilizarea celor mai potrivite materiale și comportamentul excelent al căruciorului în timpul funcționării.

Elementele tehnice care asigură siguranța copilului includ:

  • Centură de siguranță în 5 puncte cu opțiune pentru o personalizare a gradului de înclinare în funcție de vârsta, înălțimea și fizicul copilului;
  • Baldachin rotunjit pentru protecție împotriva razelor puternice ale soarelui de vară;
  • Construcție din oțel cu elemente de legătură din plastic întărit, rezistând la sarcini chiar și prin terenuri problematice;
  • Placă frontală cu bandă de siguranță suplimentară care trece printre coapsele copilului;
  • Țesături respirabile care previn supraîncălzirea corpului.

Pentru o aderență mai bună a mâinilor părintelui, mânerele sunt finisate cu o inserție moale care previne alunecarea și pierderea controlului asupra mișcării căruciorului.

Diferite variante de culoare

Pentru a se potrivi cel mai bine preferințelor de stil ale părinților și copiilor lor, modelul ZIZITO Sussane vine cu trei opțiuni de culoare diferite, și anume:

  • Combinație de galben și albastru cu model de puncte;
  • Design roșu intens și imprimeu cu stele;
  • Design bleumarin pastel și imprimeu cu stele.

Toate cele trei culori sunt 100% unisex și sunt la fel de potrivite pentru fete și băieți de la 6 luni până când cel mic atinge greutatea maximă admisibilă specificată de producător.

Durabil și accesibil

ZIZITO Sussane oferă un preț foarte atractiv. Modelul combină toate cele mai bune practici pentru materiale, design și siguranță, fiind în același timp mai ieftin decât multe alte cărucioare din această clasă de performanță.

Mai mult, căruciorul are o perioadă lungă de utilizare. Dacă este folosit în conformitate cu recomandările producătorului, acesta poate fi utilizat ani de zile, inclusiv la creșterea mai multor copii sau a celor din alte familii.

Pentru că ZIZITO știe să facă standardul ridicat de viață accesibil, confortabil și remarcabil de elegant în același timp!

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”