Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuită de flăcări. Cum arăta vila și posibila cauză a incendiului VIDEO

Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuită de flăcări. Cum arăta vila și posibila cauză a incendiului VIDEO

Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsă de flăcări, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actriță se afla la Londra. Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Pompieri din Los Angeles, echipajele s-au luptat cu un incendiu puternic, izbucnit în spatele casei de 6.650 de metri pătrați. Părinții vedetei au dezvăluit posibila cauză.

Conacul Carei Delevingne, mistuit de flăcări FOTO Colaj Instagram

Modelul și actrița a fost fotografiată joi, la Londra, unde a jucat în rolul Sally Bowles în Cabaret la Playhouse Theatre. Nu este clar cine stătea în casă în absența ei, dar pompierii a confirmat că o ocupantă ar fi suferit o intoxicație minoră cu fum, potrivit revistei People .

Un reprezentant al lui Delevingne nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a sursei citate.

Vedeta a postat imagini pe Instagram, vineri după-amiază, când și-a împărtășit și recunoștința față de persoanele care au intervenit.

„Mulțumesc din suflet pompierilor și oamenilor care s-au prezentat să ajute”, a scris ea.

Ea a împărtășit și o fotografie cu două dintre pisicile ei, ceea ce părea să sugereze că acestea au fost salvate din incendiu.

„Inima mea este zdrobită astăzi. Nu pot să cred. Viața se poate schimba într-o clipă, așa că prețuiește ceea ce ai”, a subtitrat ea imaginea, adăugând și un emoji cu inimă frântă.

FOTO Instagram/ Cara Delevingne

FOTO Instagram/ Cara Delevingne

Delevingne a distribuit, de asemenea, un videoclip capturat în apropierea proprietății, care arată mai multe camioane de pompieri și vehicule de intervenție în caz de urgență, parcate de-a lungul străzilor, cu lumini roșii care clipesc.

Incendiul a distrus o cameră din spatele casei și podul, potrivit pompierilor. De asemenea, acoperișul casei s-a prăbușit, în timp ce pompierii interveneau la stingerea flăcărilor cu furtunuri din exterior.

A fost nevoie de 94 de pompieri și două ore de muncă pentru a stinge incendiul.

Posibila cauză a incendiului

O vecină a spus pentru Fox’s Good Day LA că a auzit ceva ce suna a „sticlă care explodează” venind dinspre proprietatea lui Delevingne.

În timp ce pompierii încă investighează cauza incendiului, părinții artistei au venit cu o ipoteză.

FOTO Instagram/ Cara Delevingne

FOTO Instagram/ Cara Delevingne

„Linii de alimentare”, i-a spus Charles unui cameraman, așa cum se vede într-un videoclip publicat de TMZ. — „Bătea vântul foarte tare”

Pandora a adăugat că fiica ei, Cara, este „devastată” de tragedie, deoarece iubea foarte mult acea proprietare.

A avut totul în casa ei – toată viața”, a explicat ea. Ea a construit-o.

Conacul de 6.650 de metri pătrați a luat foc în jurul orei 4 a.m., ora locală, potrivit NBC Los Angeles. Pompierii au declarat că flăcările – care au început în spatele reședinței – au cuprins o cameră înainte de a se răspândi în pod, ducând la prăbușirea acoperișului.

O „casă de joacă pentru adulți”

În 2021, Delevingne a oferit publicației Architectural Digest un tur al locuinței excentrice și extrem de personalizate, pe care ea a numit-o „casă de joacă pentru adulți”.

„Tema acestei case, nu este Alice în Țara Minunilor. Fiecare cameră are o temă diferită”, a explicat ea într-un tur video. „Există tema junglei, există hotelul Beverly Hills, există un stil englezesc vechi aici, dar și, evident, foarte tipic LA.”

Proprietatea, pe care Cara a cumpărat-o în 2019, a costat 7,8 milioane de dolari.

„Este un fel ca o casă de joacă pentru adulți”, a spus tânărul prezentator, în vârstă de 31 de ani. „Hugh Hefner a fost o mare inspirație pentru această casă, acest gen de conac Playboy.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat