Casa fiului lui Niculae Bădălău, spartă de hoți! Aceștia au furat 15 ceasuri, printre care și două de aur. Prejudiciul este estimat la 80.000 de euro

Casa fiului lui Niculae Bădălău, spartă de hoți! Aceștia au furat 15 ceasuri, printre care și două de aur. Prejudiciul este estimat la 80.000 de euro

Poliția a confirmat oficial printr-un comunicat spargerea din Bolintin Vale: ”În seara zilei de 18 Iunie a.c., Politia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns in locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, efectuându-se cercetări pentru identificarea autorilor”.

Gabriel Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău, a reclamat vineri la Poliție spargerea casei pe care o deține în localitatea Bolintin din județul Giurgiu, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale .

Potrivit primelor informații, hoții ar fi profitat de ploaia torențială pentru a intra în casă și nu ar fi lăsat amprente. Printre bunurile furate se numără 15 ceasuri, dintre care două de aur, și 30.000 de euro. Prejudiciul calculat pe baza reclamației lui Gabriel Bădălău este estimat la 80.000 de euro.

Imobilul avea camere de supraveghere instalate, dar acestea erau nefuncționale, potrivit surselor G4Media.ro. Mai mult, odată ajunși, polițiștii au găsit o parte din bunurile reclamate ca fiind furate.

În noiembrie 2018, hoții au spart și casa lui Niculae Bădălău, eveniment în urma căruia senatorul PSD amenința că își va cumpăra un pistol.

Presa locală arăta că Gabriel Bădălău se comporta ca un consilier al directorului Romarm în perioada în care tatăl său era ministru al Economiei, în subordinea căruia funcționează firma de armament.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu