Casa groazei. Un bărbat din Brazilia şi-a ţinut soţia şi cei doi copii sechestraţi timp de 17 ani

Casa groazei. Un bărbat din Brazilia şi-a ţinut soţia şi cei doi copii sechestraţi timp de 17 ani

"Cei doi tineri, care ar fi copiii femeii şi ai suspectului, erau legaţi, murdari şi subnutriţi", a explicat într-un comunicat poliţia militară din Rio, care l-a arestat pe bărbat.

Autorităţile au fost alertate printr-un denunţ anonim şi operaţiunea poliţienească s-a derulat joi, la Guaratiba, un cartier din vestul metropolei, scrie Agerpres .

Femeia şi copii săi, în vârstă de 19 şi 22 de ani potrivit media locale, au fost spitalizaţi imediat după eliberare, într-o stare de "deshidratare şi de malnutriţie gravă", au precizat serviciile sanitare municipale.

Potrivit site-ului de informaţii G1, mama le-a povestit autorităţilor că erau lăsaţi uneori trei zile fără hrană şi că erau constant victime ale agresiunilor fizice şi psihologice.

"Trebuie să rămâi cu mine până la capăt, nu vei ieşi de aici decât când vei fi moartă", îi spunea femeii soţul ei, Luiz Antonio Santos Silva, cu care fusese căsătorită timp de 23 de ani.

Media braziliene au difuzat imagini cu cei doi tineri, majori, dar care arată ca nişte adolescenţi din cauza malnutriţiei.

"Când am văzut starea în care au ieşit cei doi copii, ne-am spus că nu ar fi supravieţuit o săptămână în plus. Am încercat să vorbesc cu mama în ambulanţă, dar nu reuşea să scoată niciun sunet, atât de slăbită era", a declarat o locuitoare din Guaratiba pentru site-ul G1.

Vecinii le-au spus autorităţilor că presupusul torţionar era supranumit "DJ", pentru că avea obiceiul de a porni muzica pentru a acoperi strigătele victimelor.

De asemenea, unii dintre ei susţin că au făcut denunţuri şi în urmă cu doi ani, fără ca autorităţile să intervină.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...