Casa Regală: Starea de sănătate a Regelui Mihai - stabilă

Casa Regală: Starea de sănătate a Regelui Mihai - stabilă

Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă, informează luni site-ul romaniaregala.ro.

"Regele Mihai I este înconjurat permanent de o eminentă echipă medicală, de membri ai Casei Majestății Sale detașați în Elveția și de două măicuțe ortodoxe. Starea de sănătate a Majestății Sale este stabilă", precizează sursa citată.

Potrivit romaniaregala.ro , Principesa Margareta și Principele Radu vor petrece câteva zile cu Regele Mihai, la reședința din Elveția.

"Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Majestatea Sa Regele Mihai I, la reședința privată din Elveția. Majestatea Sa și Altețele Lor Regale petrec împreună momente în familie, în zilele care preced marea sărbătoare a Paștelui și în Săptămâna Mare", mai informează site -ul citat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...