Cassillas revine asupra declarației că ar fi homosexual: contul Twitter i-ar fi fost spart, cere scuze comunității LGBT

Cassillas revine asupra declarației că ar fi homosexual: contul Twitter i-ar fi fost spart, cere scuze comunității LGBT

Iker Casillas a revenit asupra declarației că ar fi homosexual și a publicat un nou mesaj pe Twitter în care susține că i-ar fi fost spart contul de pe rețeaua de socializare și cere scuze fanilor și comunității LGBT.

Foto EPA EFE

Fostul portar al lui Real Madrid a scris: „Cont piratat. Din fericire, totul e în ordine. Scuze tuturor fanilor mei. Și, desigur, mai multe scuze pentru comunitatea LGBT“.

Statusul vine după ce declarația anterioară, în care susținea că este gay, a fost ștearsă de pe contul său de Twitter.

Anterior, Mundo Deportivo scria că fostul jucător ar fi scris pe Twitter că este homosexual după ce presa din Spania a speculat că ar fi avut relații cu Maria Jose Camacho, Alejandra Onieva sau chiar Shakira. „Nu se știe dacă i-a fost spart contul sau chiar el transmite un mesaj prin care cere să nu mai fie cuplat cu diferite femei”, nota Mundo Deportivo.

iker webp

Puyol, glumă după anunțul fals al fostului portar

Imediat după mesajul inițial lui Casillas, Carles Puyol, fost coleg cu Iker în naționala Spaniei, a postat un mesaj amuzant. „Iker, acum e momentul să spui ce a fost între noi”, a scris fostul fundaș de la Barcelona.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu