Câtă școală are, de fapt, Mihai Bobonete, vedeta din Las Firbinți

Câtă școală are, de fapt, Mihai Bobonete, vedeta din Las Firbinți

Mihai Bobonete interpretează rolul lui Bobiță din serialul Las Fierbinți. rolul l-a propulsat urgent în lumea artiștilor din România, ajungând în scurt timp unul dintre cei mai îndrăgiți actori. De asemenea, show-rile lui de stand-uo comedy aduc mereu zâmbete pe fața noastră.

Mihai Bobonete

Fie că e vorba despre faimosul său personaj „Bobiță”, din serialul „Las Fierbinți”, despre prezența sa din juriul de la „Românii au Talent”, ori despre show-ul său de stand-up comedy, Mihai Bobonete este are mereu o performanță extraordinară, lucru ce l-a transformat într-unul dintre cei mai îndrăgiți actori al momentului. Dar foarte puțini sunt cei care știu câtă școală a făcut, de fapt, Mihai Bobonete.

Mai precis, câte facultăți a început și dacă a terminat vreuna.

Prima facultate la care a mers actorul nu avea nicio legătură cu actoria! El a studiat Electrotehnica la Craiova, după liceu, iar singura persoană care l-a sprijinit în drumul spre actorie a fost nașul acestuia, Octavian Strunilă.

Așa că, deși era în anul 4 la facultatea de Electrotehnică, după o vacanță la Costinești, unde Octavian Strunilă i-a sugerat să devină actor, Mihai Bobonete s-a retras de la facultate și a mers la București, unde s-a pregătit pentru a intra la facultatea de actorie .

Citește articolul complet pe Click!.ro și află ce s-a îmtâmplat mai departe cu viața actorului Mihai Bobonete.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?