Cătălin Botezatu, „aroganță” de 100.000 de euro la balul Prințului Albert de Monaco

Cătălin Botezatu, „aroganță” de 100.000 de euro la balul Prințului Albert de Monaco

Cătălin Botezatu a luat parte la balul Prințului Albert de Monaco, unul dintre cele mai selecte evenimente din lume, și a purtat o ținută pe măsură, care a costat 100.000 de dolari. Cusută cu fir de aur de 24 de karate, vestimentația a furat toate privirile.

„Am fost la Monaco, la ultimul bal pe anul acesta al Prințului Albert, la celebrul Hôtel de Paris Monte-Carlo. În afară de încălțăminte, care aparține unui brand celebru, totul a fost semnat de mine”, a spus acesta, în cadrul unui interviu acordat pentru Unica .

Creatorul de modă a purtat o ținută all-black, piesa de rezistență fiind o mantie din catifea, cusută cu fir de aur de 24 k, dar și cu pietre prețioase. Pentru materializarea capodoperei vestimentare la care visa Cătălin Botezatu, a fost nevoie de implicarea a 14 oameni, care au muncit timp de trei luni.

Creatorul de modă a recunoscut că a fost incomodă de purtat, dar a decis să facă acest efort, deoarece trebuia să facă o impresie bună, demnă de reputația pe care și-a creat-o în timp, cu atâta muncă.

„Pe deasupra am purtat o mantie cusută manual cu fire de aur de 24 de carate și pietre prețioase de 14 oameni timp de trei luni. A fost greu de purtat. A fost brodată pe catifea, cu o căptușeală de catifea. A fost incomodă, aș putea spune, dar wow de privit. A meritat toți banii”, a mai spus acesta.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat