Cătălin Botezatu, despre motivul pentru care Stephan Pelger s-ar fi sinucis: „Poate și asta l-a făcut”

Cătălin Botezatu, despre motivul pentru care Stephan Pelger s-ar fi sinucis: „Poate și asta l-a făcut”

Designerul Cătălin Botezatu a mărturisit în direct la emisiunea La Măruță, difuzată pe Pro TV, că nu se gândea vreodată că prietenul lui, Stephan Pelger, va ajunge să se sinucidă, deși știa despre problemele lui.

Stephan Pelger. FOTO Facebook Stephan Pelger

„Nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, și-a făcut un implant de păr…”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Playtech Știri .

Cătălin Măruță a subliniat, în emisiunea sa, că Stephan Pelger suferea de depresie și de insomnie și că aceste probleme ar explica gestul creatorului de modă,

„A mai avut probleme și esențiale… și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat”, a completat Botezatu.

Cătălin Botezatu a vorbit și despre singurătatea de care era copleșit Stephan Pelger:

„Era foarte singur, seara când ajungea acasă… era singur. Poate și asta l-a făcut să recurgă la gestul ăsta” .

Amintim că Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti. Designerul s-ar fi sinucis prin spânzurare.

Cu câteva ore înainte de a muri, designerul Stephan Pelger a mers la restaurantul lui Cosmin Ailincă , fost participant la „Chefi la cuțite”.

Pelger trebuia să participe la petrecerea revistei VIVA, dar s-a răzgândit.

Creatorul de modă Stephan Pelger a lansat numeroase colecții care au fost prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Paris, Veneția, Berlin și nu numai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /