Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Cătălin Predoiu către Nicușor Dan: Până la ora 21,00 să spună dacă acceptă propunerea să se retragă

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, îi solicită reprezentantului USB, Nicușor Dan, să spună luni, până la ora 21,00, dacă acceptă propunerea de a se retrage din cursa electorală, în cazul în care sondajul nu îl dă pe el favorit pentru Primăria Capitalei.

"Propunerea mea și a PNL de a constitui un pact anti-PSD la alegerile locale din 5 iunie a intrat în linie dreaptă. Noi am făcut o propunere corectă, cinstită, în beneficiul bucureștenilor, și anume să dăm sprijin cu toții celui mai bine plasat candidat pe partea de centru dreapta. (...) Dacă dl Dan sau oricine altcineva este plasat într-un sondaj făcut de comun acord înaintea mea, eu și PNL îl vom sprijini astfel încât doamna Firea și PSD să nu strângă în brațe Bucureștiul până o să-l sufoce. Aștept aceleași cuvinte din partea dlui Dan și a oricărui alt candidat din partea de centru dreapta — și anume dacă eu sunt cel mai bine plasat în sondaje să primesc sprijinul lor pentru ca împreună să putem opri pericolul PSD", a spus Predoiu.

El a subliniat că Nicușor Dan trebuie să precizeze clar dacă se retrage din cursa electorală.

"Timpul trece în favoarea PSD și a doamnei Firea, de aceea îl rog pe dl Dan să spună clar, românește, răspicat, cum o spun și eu în fața bucureștenilor, dacă acceptă să se retragă și să sprijine cel mai bine plasat candidat în sondaj, așa cum eu am spus lucrul acesta, inclusiv azi. Chestiunea sondajului este partea tehnică, partea politică este miezul acestei oferte. Decizia cu cine mergem este cheia câștigului în fața pericolului PSD. Să ne comportăm ca oameni politici responsabili, să nu facem alba-neagra cu Bucureștiul — la asta se pricep cel mai bine PSD, doamna Firea și Pandele. (...) Vreau să acționăm bărbătește, corect, pe față, fără jocuri, cine e primul ia tot din spate. Aștept aceleași cuvinte, în fața bucureștenilor, de la dl Dan până diseară la ora 21,00. Să nu facem jocul PSD prin ezitări, prin orgolii", a arătat Predoiu.

El a afirmat că stă liniștit cu privire la sondaj. "Eu sunt un om serios, am spus ceva, ăla rămâne, dar timpul nu mai are răbdare, așteptam până la ora 21,00. Dacă nu se întâmplă ce am propus noi, mie mi se pare că aici e altceva. Și nici nu vreau să mă gândesc acum ce ar putea fi, dar nici nu voi tace. Așteptăm, deocamdată", a mai spus Predoiu.

Liberalul a arătat că nu a făcut nicio ofertă de tip troc pentru Nicușor Dan.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Dragnea, amenințări voalate la adresa judecătorilor de la Curtea Supremă! Noi declarații demente

2 SCANDAL Cine de la vârful MAI a furnizat Antenei 3 date secrete despre aducerea lui Mazăre? Nu se sesizează ni…

3 VIDEO Acesta este clipul președintelui INTERZIS de slugile PSD din CNA și Autoritatea Electorală Permanentă!

4 Priviți! Dragnea-n pronunțare, Mazăre la răcoare, atmosferă de PRIVEGHI la Antena 3! Iar ați înfrânt, oligofre…

5 Liviu Avram / Sex-surpriză cu PSD

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake