Categoria „valori”/Anaser Duduianu, snopit în bătaie în Anglia de interlopi din Craiova. Polițiștii îl păzesc la spital

Categoria „valori”/Anaser Duduianu, snopit în bătaie în Anglia de interlopi din Craiova. Polițiștii îl păzesc la spital

Anaser Duduianu, unul dintre pretendenții la șefia clanului Duduianu, a fost snopit în bătaie de mai mulți interlopi craioveni în Marea Britanie. Internat de urgență într-un spital din Birmingham, Anaser Duduianu se află sub paza strictă a polițiștilor englezi, relatează  Newsweek România .

După externare, Duduianu urmează să fie anchetat de autoritățile din Marea Britanie, apoi va fi predat autorităților românești.

Pe numele real al lui Anaser Duduianu, Florin Duduianu, Judecătoria Sector 1 a emis mandat de arestare preventivă, nr. 86 din data 14.08.2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Un alt membru al clanului Duduianu, Ștefan Duduianu, a fost dat în urmărire internațională. „La data de 14.08.2020 Judecătoria Sectorului 1 București a emis împotriva acestuia, mandatul de arestare preventivă nr. 85 UP, pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la santaj și tâlhărie calificată”, se menționează pe site-ul Poliției Române.

Bătaia de la Birmingham

Interlopii români s-au încăierat pe străzile din Birmingham, oraș aflat aflat la aproximativ 200 de km de Londra, în Marea Britanie. Acolo și-a stabilit „cartierul general” clanul Duduienilor, în special Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu.

Surse din cadrul Poliției Române susțin că Florin Duduianu, zis Anaser, a fost bătut cu bestialitate de interlopii craioveni din clanul Sărdaru, specialializați în furturi de pe carduri bancare. Nu se știe de la ce a pornit scandalul între interlopi.

Clanul Sărdaru lucrează pentru organizația criminală „Mexic”, condusă de Florin Tudose, zis Rechinu'. În Marea Britanie, clanul Sărdaru se ocupă de „curățenie”. Adică storc ultimii bani de pe cardurile hackuite de gruparea „Mexic”. Mai multe documente al FBI și DIICOT arată că gruparea Sărdaru s-a axat în special pe trecerea ilegală a frontierei dintre Mexic și SUA. Craiovenii care voiau să ajungă ilegal în SUA plăteau sume colosale interlopilor.

Duduienii, urmăriți international

Anaser Duduianu (36 de ani) și Ștefan Duduianu (24 de ani) au încercat să-și piardă urma în Marea Britanie. Cei doi au fugit din țară după ce Florin Salam și mai mulți maneliști locali au reclamat că sunt șantajați și tâlhăriți de Duduieni. De exemplu, Florin Salam s-a spovedit în fața polițiștilor cărora le-a spus că membrii clanului Duduianu îl terorizează și îi iau banii de la cântări încă din anul 2015.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost liderul incontestabil al clanului Duduianu. La scurt timp după asasinarea acestuia, au început să iasă la iveală problemele cu justiția pe care le aveau membrii clanului. Pe 14 august 2020, Ștefan și Anaser Duduianu au fost dați în urmărire generală.

„Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente – D.G.P.M.B., sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1. Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză. La data de 14 august 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj. Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Române.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...