Categoria „valori”/Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de căsnicie/Cică e „șoc” în „showbiz-ul” românesc

Categoria „valori”/Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de căsnicie/Cică e „șoc” în „showbiz-ul” românesc

Categoria „valori”/Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de căsnicie/Cică e „șoc” în „showbiz-ul” românesc...
Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe, a anunțat într-o postare pe contul personal de YouTube că el și Raluca Pastramă vor divorța după 8 ani de căsnicie. Decizia a fost luată de soția artistului: "Nu am avut încotro, a hotărât să pună punct relației", a precizat cântărețul.
Pentru a nu lăsa loc speculațiilor și interpretărilor, artistul a confirmat pe contul personal de YouTube că el și Raluca vor divorța în curând.
Ce spune Pepe despre divorț
 
“Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând.
Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.
Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea" - Pepe, pe contul personal de YouTube.
 




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”