Categoria „valori”/Unde au fugit interlopii Mircea Nebunu și Anaser Duduianu ca să scape de închisorile românești

Categoria „valori”/Unde au fugit interlopii Mircea Nebunu și Anaser Duduianu ca să scape de închisorile românești

Anaser Duduianu a reușit să fugă de sub ochii poliției din Marea Britanie, deși cât a stat acolo și-a continuat activitatea care l-a consacarat. Mircea Nebunu, șeful clanului Sportivilor, a plecat și el liniștit din România, legal, în așteptarea condamnării definitive.

Mircea Bășuș, zis Nebunu, a plecat înainte condamnării definitive în dosarul privind conducerea fără permis în care primise, în primă instanță, un an și o lună de închisoare cu executare.

Pedeapsa cu executare venise ca urmare a faptul că Mircea Nebunu a fost eliberat condiționat după ce a fost condamnat, în 2017, la nouă ani de pușcărie din care a făcut doar o zi.

Mircea Nebunu a contestat acum decizia prime instanțe care l-a condamnat la un an și o lună de închisoare și este în așteptarea verdictului final.

El a ales să plece din România, asupra lui nefiind luată vreo măsură care să-i interzică acest lucru, pentru a efectua pedeapsa afară din țară unde sunt condiții mai bune.

Acum câteva zile a postat un clip video în care lăsa să se înțeleagă că este în Italia, asta după ce înainte postase o fotografie din Spania.

Anaser Duduianu și-a bătut joc de autoritățile din Marea Britanie

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului trecut.

Însă Anaser Duduianu se afla în Anglia, la Birmingham, încă din luna mai, așa cum apare într-o fotografie postată pe Facebook. Familia îl trimisese acolo tocmai ca să nu mai intre în vreo încurcătură în țară.

În noaptea de 25 spre 26 septembrie 2020, în orașul englez Birmingham au avut loc o serie de incidente în care au fost implicați interlopi români, inclusiv Anaser.

Newsweek România a solicitat Departamentului de Poliție West Midlands, în a cărei jurisdicție este și orașul Brimigham, informații despre cei doi fugari.

Polițiștii britanici ne-au răspuns că nu au nicio informație despre Florin și Ștefan Duduianu.

Recent, conform unor surse din anturajul fugarului, Anaser ar fi părăsit, în cele din urmă, teritoriul Marii Britanii și ar fi reușit să ajungă în SUA. Acesta ar fi obținut un set de acte cu ajutorul cărora a reușit să ajungă în Mexic, la Cancun.

De aici, ar fi fost preluat de niște călăuze care l-ar fi trecut granița, în Statele Unite ale Americii, unde există mai multe grupări interlope românești specializate în comiterea de infracțiuni cu carduri bancare clonate, înșelăciuni cu aur fals, dar și exploatarea unor grupuri de cerșetori.

Ulterior, banii obținuți din infracțiuni sunt investiți în afaceri aparent legale pentru a putea fi trimiși în țară. De cele mai multe ori, sumele de bani sunt investite în autoturisme, care sunt trimise cu vaporul în România, informează spynews.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...