Câți bani scoate din buzunar Irinel Columbeanu pentru cazarea la azilul de bătrâni: „Sunt foarte liniștit” VIDEO

Câți bani scoate din buzunar Irinel Columbeanu pentru cazarea la azilul de bătrâni: „Sunt foarte liniștit” VIDEO

A avut o avere impresionantă, un palat uriaș la Izvorani, însă viața lui Irinel Columbeanu a luat o turnură neașteptată. Fostul om de afaceri s-a mutat la un cămin de bătrâni din județul Ilfov, unde este internat de peste o săptămână.

Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare cerebrale. Foto: Arhivă

Deși are doar 66 de ani, starea de sănătate a fostului om de afaceri s-a înrăutățit destul de mult, mai ales după ce a suferit două accidente vasculare cerebrale . Columbeanu a dezvăluit într-un interviu emoționant în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță” că este „foarte liniștit”.

Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a afirmat Columbeanu, conform Fanatik.ro .

Domnul Columbeanu este la noi de 2 săptămâni, se simte din ce în ce mai bine. Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi. Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, a declarat pentru sursa citată Ion Cassian, directorul azilului.

Referitor la costurile pe care le suportă lunar Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni din Ghermănești, acestea variază între 3.000 și 4.000 de lei, conform lui Cassian. Acești bani acoperă costurile pentru hrană, întreținerea complexului și nevoile beneficiarului.

Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)

Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai precizat Cassian într-un interviu pentru Antena 3 CNN.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?