Cauza surprinzătoare a morţii Ivanei Trump, prima soţie a fostului preşedinte american Donald Trump

Cauza surprinzătoare a morţii Ivanei Trump, prima soţie a fostului preşedinte american Donald Trump

Ivana Trump a murit, joi, în urma unor răni în zona trunchiului, în apartamentul din Upper East Side, după ora 12:30, potrivit unui comunicat al departamentului pentru situaţii de urgenţă din New York.

„Rănile de impact contondent”, aşa cum le-a notat medicul legist care i-a consultat trupul, au fost cauzate de o „căzătură”, conform postului de televiziune FoxNews din SUA.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din New York a afirmat pentru Fox News TV că Ivana Trump a fost găsită inconştientă în capul scărilor din apartamentul său. Conform presei americane, fosta soţie a preşedintelui american urma să plece la Saint Tropez, în Franţa.

O persoană apropiată a sunat poliţia, fiindcă nu a fost văzută o perioadă de timp. Când organele de poliţie au ajuns la locuinţa acesteia, au găsit-o fără suflare.

Ivana Trump a fost soţia lui Donald Trump, s-au căsătorit în anul 1977, iar în anul 1992 au divorţat.

„Odihneşte-te în pace, Ivana”, au fost ultimele cuvinte ale mesajului lui Donald Trump, care a caracterizat-o pe fosta sa soţie ca fiind „o femeie inspiraţională”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...