Cazanciuc: Cu siguranță nu aș fi promovat Ordonanța 13, dacă eram ministru al Justiției

Cazanciuc: Cu siguranță nu aș fi promovat Ordonanța 13, dacă eram ministru al Justiției

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat, joi, la Alba Iulia, într-o conferință de presă, că dacă era ministru al Justiției nu ar fi promovat Ordonanța 13, despre care a spus că a fost o greșeală, cel puțin din perspectiva modului de abordare a unor chestiuni care trebuiau să primească un răspuns.

'Cu siguranță nu aș fi promovat acea ordonanță. Aș fi promovat o dezbatere publică mai întâi, (...) pe nevoia de a clarifica texte de lege. Evident că dacă nu ai dezbatere publică apar suspiciuni, din păcate, și acolo unde nu există. Nu avem nimic de ascuns, e păcat să nu faci dezbatere publică', a afirmat Cazanciuc, întrebat fiind ce ar făcut dacă era ministru al Justiției.

Întrebat dacă Ordonanța 13 a fost o greșeală pentru PSD, Cazanciuc a răspuns afirmativ.

'S-a spus foarte clar că a fost o greșeală, cel puțin din perspectiva modului de abordare a unor chestiuni care trebuiau să primească un răspuns. Sunt lucruri deja asumate. Suntem deja la al treilea ministru în momentul de față. Învățăm din greșeli și mergem mai departe', a conchis senatorul PSD.

Robert Cazanciuc a fost prezent, joi, la Alba Iulia, unde a susținut, la Universitatea '1 Decembrie 1918', conferința cu tema "Judecător/procuror/avocat/notar — job sau vocație?", iar apoi a participat la o conferință de presă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit