Cazul criminalei „Lolita” continuă să facă valuri la Timișoara

Cazul criminalei „Lolita” continuă să facă valuri la Timișoara

Cazul criminalei „Lolita” continuă să facă valuri la Timișoara. „Lolita“, criminala, era bolnavă de gelozie. „Ea îl acuza de incest. Era nebună. Pe această temă se certau tot timpul“, dezvăluie Adevărul.

MĂRTURII. Prietenii apropiaţi ai lui Dan Ardelean, afaceristul timişorean ucis de iubita sa în vârstă de 18 ani, povestesc că tânăra suferea de gelozie morbidă şi că-l ameninţase cu moartea de mai multe ori.

În 8 noiembrie, o crimă pasională a zguduit Timişoara. Afaceristul Dan Ardelean (48 de ani) a fost omorât de iubita sa, Cristina Răceanu, în vârstă de doar 18 ani. Detalii şocante ies la iveală despre relaţia tensionată dintre cei doi iubiţi, care s-a încheiat cu o crimă pasională.

Prietenii apropiaţi ai lui Dan Ardelean povestesc că patronul spălătoriei auto „Niagara“ din Timişoara avea probleme foarte mari din cauza crizelor de gelozie pe care tânăra concubină le făcea. Mai mult, bărbatul povestea amicilor că prietena acestuia avea probleme psihice foarte mari; se trezea în toiul nopţii şi îl acuza pe Dan Ardelean de relaţii incestuoase cu fiica lui. „Îi cerea să jure că nu se culcă cu fiică-sa. Era foarte haotică. Îl acuza că se culcă cu fiică-sa. Cam asta era dialogul dintre ei. Îl acuza de incest. Era nebună. Pe această temă se certau tot timpul. El îl acuza de incest, vă daţi seama că el turba“, spune unul dintre amicii lui Dan Ardelean, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Cu trei săptămâni înainte de crimă, Cristina Răceanu i-a scris un mesaj halucinant pe Facebook. Interesant este că tânăra a postat mesajul la o poză postată de un prieten al lui Dan Ardelean, care era tag-uit, pe data de 29 iunie. În mesaj este vizat şi Paul Mânzu, liderul grupării care racola fete pentru a le plasa VIP-urilor, dosar penal în care Dan Ardelean era judecat. „S-a... cu fiica sa, la Ozora, festivalul de care vi-a povestit. Dar nu vi-a spus şi că i-a făcut copil acolo şi apoi a luat anticoncepţionale. Le spunea tuturor că e prietena lui, pentru că nu îşi dădeau seama ce relaţie au, pentru că era prea mică. Ei se droghează. Acolo toată lumea se droghează în locul ăla. Ozora Festival. El trebuia să facă puşcărie pentru că a violat două minore, erau exploatate, dar a scăpat ca prin urechile acului pentru că i-a luat toată vina un tovarăş de al lui, Paul Mânzu (Wenkel). El o... pe fica lui de fiecare dată când mergea la el. Ea vroia bani. El e un superficial şi un gunoi. Ea acum e majoră, are 18 ani. Nu ştiu dacă mai putem face ceva... Era la el în braţe şi o atingea. Am văzut eu şi sunt multe cunoştinţe de-ale lui care cred la fel“, a scris Cristina Răceanu de pe Facebook.

A premeditat crima?

Prietenii lui Dan Ardelean susţin că omorul a fost premeditat de Cristina Răceanu. „Tot îi trimitea mesaje în ultima perioadă că îl va omorî. Dar lui nu-i trecea prin cap. Singura lui grijă era ca ea să nu se sinucidă. Atunci când venea fata, el ascundea cuţitele în baie, că îi era frică de faptul că ea se va sinucide. Prima oară l-a înjunghiat, din spate, direct în inimă. El a căzut pe burtă şi l-a mai înjunghiat de patru ori în spate. În ziua în care a comis crima, când ea a venit la el, era şi fratele lui Dan acasă. Între timp, frate-su a plecat. Şi când a venit tipa, câinele a mârâit. Şi mama lui Dan stătea cu el, e bolnavă de Alzheimer. Dan se ocupa de ea. În ziua crimei, Cristina s-a dus la el cu motivul că vrea să facă duş, pe motiv că nu are apă acasă. Era despărţiţi deja”, a mai povestit amicul lui Dan Ardelean.

Interesant este şi faptul că tânăra a postat, în această vară, un desen (foto jos) în care apar două personaje îmbrăţişate, iar unul dintre ei se pregăteşte să îl înjughie pe celălalt. Fotografia este însoţită de mesajul: „Ai grijă, prietene, că prietenii nu-ţi sunt prieteni“.

În seara crimei, echipajul de pe ambulanţă a constatat că Dan Ardelean era deja decedat. Avea cinci plăgi înjunghiate. Fata a fost cea care a sunat la 112, mărturisindu-şi crima. A fost dusă şi ea la spital în stare de şoc şi cu o rană la mână, căpătată în timp ce îşi înjunghia iubitul cu cuţitul.

A cunoscut-o la 16 ani

Dan Ardelean era un personaj cunoscut al cluburilor din Timişoara şi i se spunea „Vântu“. Bărbatul a cunoscut-o pe Cristina Răceanu chiar într-un asemenea club, în urmă cu doi ani. Ea avea atunci doar 16 ani, iar apropiaţii patronului spălătoriei auto susţin că fata făcea parte dintr-o familie dezorganizată şi că a fugit de acasă. Fata s-a mutat de atunci cu Ardelean, care era cu 30 de ani mai în vârstă. În ultima perioadă, Dan Ardelean a avut şi probleme cu legea, fiind trimis în judecată în celebrul dosar DIICOT „Minore pentru VIP-uri“.

Cristina Răceanu a fost arestată pentru 30 de zile, urmând să fie trimisă în judecată pentru omor.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit

5 Judecați voi! „Reformista” Andreea Moldovan, dividende de sute de mii de lei încasate fără a avea firme