Cazul fetiţei decedate la Arad/Poliţia: E greu de explicat cum cineva comite o atrocitate şi poate dormi liniştit

Cazul fetiţei decedate la Arad/Poliţia: E greu de explicat cum cineva comite o atrocitate şi poate dormi liniştit

Bărbatul din Arad suspectat că a ucis fetiţa de 4 ani a concubinei sale a fost ridicat din pat de către poliţişti în timp ce dormea.

"Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi şi liniştit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viaţa unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat de către colegii noştri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reţinut, pentru 24 de ore, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. Vă mulţumim, tuturor, pentru sprijin şi implicare", se arată într-un mesaj al Poliţiei Române, postat marţi pe Facebook .

Mesajul este însoţit de o fotografie cu bărbatul respectiv, imediat ce a fost ridicat din pat de poliţişti, îmbrăcat sumar şi cu mâinile încătuşate.

Anchetatorii au reuşit să identifice fetiţa găsită moartă şi incendiată lângă un cimitir din municipiul Arad, concubinul mamei victimei fiind reţinut de procurori pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul susţine că fetiţa a decedat în mod accidental când îi făcea baie, el s-a speriat şi i-a aruncat cadavrul pe câmp, dar nu a incendiat-o.

Luni, procurorii au cerut ajutorul populaţiei pentru a putea afla identitatea fetiţei , în presă fiind publicat un portret-robot, respectiv o fotografie cu semnalmentele victimei, atât din faţă, cât şi din profil.

Demersul anchetatorilor a avut succes, fetiţa fiind identificată , după ce mai multe persoane au sunat la numărul de urgenţă 112, au declarat sursele judiciare.

Ulterior, în noaptea de luni spre marţi, procurorii şi poliţiştii l-au audiat pe concubinul mamei, iar după audieri anchetatorii au decis să-l reţină pentru 24 de ore.

Sursele citate mai afirmă că mama era în spital la Arad în momentul în care fetiţa a murit. Femeia a născut al treilea copil şi s-a întors acasă duminică. Deocamdată ea a fost dusă într-un centru al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Arad împreună cu nou-născutul şi urmează să fie audiată de anchetatori.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, organele de anchetă au fost sesizate că, în cartierul Bujac din municipiul Arad, în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic - agricol, a fost identificat un fragment dintr-un membru inferior drept, de natură umană, parţial carbonizat. Anchetatorii au găsit cadavrul la o distanţă de aproximativ 50 metri de locul în care a fost găsită laba piciorului. Cadavrul prezenta urme de carbonizare în partea inferioară şi lipseau membrele inferioare. Zona în care a fost descoperit cadavrul prezenta urmele unei incendieri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...