Cazul Țicu naște reacții în lanț: Suspendarea sa uriașă revoltă Petrolul și surprinde victima

Cazul Țicu naște reacții în lanț: Suspendarea sa uriașă revoltă Petrolul și surprinde victima

Valentin Țicu (23 de ani) își poate lua gândul de la meciurile oficiale pentru o perioadă foarte lungă. Pentru că, astăzi, căpitanul Petrolului a primit cea mai mare suspendare a anului în fotbalul românesc, după cum Adevărul a scris aici.

Valentin Țicu, distrus după ce l-a accidentat grav pe adversarul său de la Hermannstadt

Așa cum era de așteptat, după o asemenea decizie, au curs reacțiile. În primul rând, din partea președintelui formației prahovene, Claudiu Tudor. În dialog cu gsp.ro , acesta s-a arătat revoltat de modul în care a fost tratat cazul Țicu. Și victima căpitanului Petrolului, Dragoș Iancu (21 de ani, Hermannstadt) s-a arătat un pic surprins de duritatea deciziei date împotriva lui Țicu, în dialog cu Orange Sport.

Ce a spus Claudiu Tudor, președintele Petrolului?

*Sancțiune foarte dură, vom face recurs! E un jucător care nu trebuie să se lase de fotbal pentru un incident în care Vali n-a avut intenție. N-a vrut să facă rău jucătorului de la Sibiu. Am spus clar, e o decizie foarte dură, nu vom accepta, pentru că n-a vrut să intre la rupere. Încă n-am apucat să vorbim cu Vali, îl las să se liniștească, probabil, a receptat în plin decizia comisiei. Ne așteptăm să se înjumătățească suspendarea la apel, așa ar trebui.

Ce a spus Dragoș Iancu, mijlocașul celor de la Hermannstadt?

*Cei care au luat această decizie ştiu mai bine, chiar nu pot să-mi dau eu cu părerea. Eu vorbesc des cu Valentin Ţicu, chiar vorbim, se interesează de starea mea, mă întreabă cum merge recuperarea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?