Ce au scris pe Facebook jurnaliștii independenți după ce președinția a anunțat revocarea șefei DNA. Toți taxează lașitatea președintelui

Ce au scris pe Facebook jurnaliștii independenți după ce președinția a anunțat revocarea șefei DNA. Toți taxează lașitatea președintelui

Ce au scris pe Facebook jurnaliștii independenți după ce președinția a anunțat revocarea șefei DNA. Toți taxează lașitatea președintelui.

NOTĂ: Comisarul.ro nu comentează decizia președintelui, ci maniera în care a anunțat-o.

Liviu Avram:

Dan Tăpălagă:

„Îmi pare rău că am avut dreptate cu textul de ieri, în care mulți n-au crezut. Președintele a greșit însă trimitându-și purtătorul de cuvânt să anunțe o decizie atât de importantă, cum este revocarea șefei DNA. Arată slăbiciune și lipsă de asumare. Trebuia să vine personal în fața publiculu și să explice decizia. Apoi, trebuia să anunțe concomitent ce se va întâmpla mai departe cu Kovesi, pentru a diminua impactul acestui anunț. Alta eroare.”

Ionel Stoica:

Ondine Gherguț:

Alex Costache:

Cristian Pantazi:

„Iohannis a terminat in genunchi episodul revocarii lui Kovesi. A acceptat senin asaltul penalilor si transformarea functiei prezidentiale intr-un rol decorativ. Nu a incercat sa foloseasca nici un instrument pentru a-i opri pe Dragnea & co. Toata lumea vorbeste acum de periclitarea celui de-al doilea mandat prezidential. Sincer, mandatul sau e ultima mea grija. E important ce lasa in urma lui in primul. Si lasa un haos, o tara schimbata radical din vointa unor mafioti.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 „Cine a vândut căcat a câștigat bine și vara asta” / Adi Hădean, mesaj dur de pe litoral

5 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”