Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

În 2012, la câteva luni după ce a suferit un grav accident, în Olanda, care l-a lăsat pe viaţă în scaun cu rotile, Mihai Neşu a fost părăsit de Maria, femeia cu care era căsătorit de şase ani la momentul acela. Tânăra s-a mutat ulterior în America, a revenit la numele de fată pentru că asta a fost dorinţa fostului fotbalist şi şi-a refăcut viaţa la trei ani după divorţ.

În 2011, Mihai Neşu a suferit un accident tragic, în urma căruia i s-a spus că va rămâne pe viaţă paralizat. Aflat în scaun cu rotile, fostul fotbalist a primit încă o lovitură, nouă luni mai târziu: soţia vrea divorţ.

La vremea aceea, presa a citat-o pe Maria –devenită între timp Gherman, numele său de fată- care ar fi spus: „Nu pot sa stau cu un bărbat paralizat'.

Tânăra a plecat în America, unde locuia fratele său şi l-a lăsat pe Mihai în grija unei alte Maria, directorul executiv al fundaţeiei lui Neşu, care colaborează de câţiva ani cu fostul fotbalist. De altfel, mulţi apropiaţi spun că ea este mereu alaturi de fostul sportiv şi îl susţine total.

Maria Gherman şi-a refăcut viaţa la trei ani de la divorţ, alături de un afacerist din Oradea şi are o viaţă discretă, departe de ochii presei. Printre altele, tânăra este designer de încălţăminte.

Au fost împreună 12 ani

Maria şi Mihai s-au cunoscut în anul 2000 şi în 2006 s-au căsătorit, iar după alţi şase ani au divorţat. SURSA: Viva.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa