Ce „film” le-a pus zombilor Antena 3 în seara cu dezvăluirile despre Dragnea. Au tocat la Kovesi cu „dl Pleșoianu”. Badea a lăudat descinderea Fiscului la RISE

Ce „film” le-a pus zombilor Antena 3 în seara cu dezvăluirile despre Dragnea. Au tocat la Kovesi cu „dl Pleșoianu”. Badea a lăudat descinderea Fiscului la RISE

Poate erați curioși. Nu, nu s-a întâmplat nicio minune. Antena 3 n-a dezbătut joi seară pe marginea dezvăluirilor publicate de RISE Project. Le-a pus zombilor tot un film cu Kovesi. Cu „dl Pleșoianu” în platou, care cerea poligraf pentru Kovesi, Gâdea și membrii cacademiei au dezbătut cu mare apăsare științifică gestul făcut de Kovesi la recepția ambasadei SUA. La finalul zilei, Badea a abordat și subiectul RISE.

Ce a spus Badea:

”S-a dus ANAF la Rise Project și a ieșit mare, mare scandal. Că de ce să se ducă? Că ei voiau să dea o investigație despre Dragnea.

 Toți cei care ne-au înjurat pe noi când a venit ANAF-ul să ne scoată din clădiri, fără să aibă hotărâre judecătorească de evacuare, au zis că nu, că e statul de drept. Acum când s-au dus doi inspectori la ONG-ul Rise Project, toți s-au coalizat (...). Păi nu era statul de drept? Când era la Antena 3 e statul de drept și când e la Rise Project e stalinism și poliție politică? Cum facem cu această dublă măsură?”, a comentat Mircea Badea, joi, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei, la Antena 3.

 ”Dar de ce să nu se ducă? ONG-urile în România sunt ca vaca în India, sfinte? Au ceva de ascuns?”, a încheiat Mircea Badea.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…