Ce „film” le-a pus zombilor Antena 3 în seara cu dezvăluirile despre Dragnea. Au tocat la Kovesi cu „dl Pleșoianu”. Badea a lăudat descinderea Fiscului la RISE

Ce „film” le-a pus zombilor Antena 3 în seara cu dezvăluirile despre Dragnea. Au tocat la Kovesi cu „dl Pleșoianu”. Badea a lăudat descinderea Fiscului la RISE

Poate erați curioși. Nu, nu s-a întâmplat nicio minune. Antena 3 n-a dezbătut joi seară pe marginea dezvăluirilor publicate de RISE Project. Le-a pus zombilor tot un film cu Kovesi. Cu „dl Pleșoianu” în platou, care cerea poligraf pentru Kovesi, Gâdea și membrii cacademiei au dezbătut cu mare apăsare științifică gestul făcut de Kovesi la recepția ambasadei SUA. La finalul zilei, Badea a abordat și subiectul RISE.

Ce a spus Badea:

”S-a dus ANAF la Rise Project și a ieșit mare, mare scandal. Că de ce să se ducă? Că ei voiau să dea o investigație despre Dragnea.

 Toți cei care ne-au înjurat pe noi când a venit ANAF-ul să ne scoată din clădiri, fără să aibă hotărâre judecătorească de evacuare, au zis că nu, că e statul de drept. Acum când s-au dus doi inspectori la ONG-ul Rise Project, toți s-au coalizat (...). Păi nu era statul de drept? Când era la Antena 3 e statul de drept și când e la Rise Project e stalinism și poliție politică? Cum facem cu această dublă măsură?”, a comentat Mircea Badea, joi, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei, la Antena 3.

 ”Dar de ce să nu se ducă? ONG-urile în România sunt ca vaca în India, sfinte? Au ceva de ascuns?”, a încheiat Mircea Badea.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

3 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

4 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

5 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”