Ce i-a cerut Amber Heard lui Johnny Depp, după ce a spus că e „un mincinos”

Ce i-a cerut Amber Heard lui Johnny Depp, după ce a spus că e „un mincinos”

Pe parcursul interviului, actriţa a povestit că are un „dosar plin cu notiţele terapeutei”, despre care susţine că demonstrează abuzul la care a supus-o Johnny Depp. Poţi citi mai multe detalii despre informaţiile scoase la iveală de Amber Heard, AICI. Printr-un reprezentant, actriţa i-a dat ultimatumul lui Johnny, Depp, cu puţin timp înainte ca episodul în care ea e protagonistă să aibă premiera pe micul ecran.

„Dacă domnul Depp sau echipa lui au o problemă cu asta (n.r. – cu interviul), recomandăm ca Johnny însuşi să ia un loc alături de Savannah Guthrie vreme de o oră şi să îi răspundă la toate întrebările”, a declarat reprezntantul, pentru DailyMail.com, după ce mai multe clipuri din cadrul interviului au fost publicate. În cadrul acestora, Amber Heard spune despre fostul său soţ că e „un mincinos” şi continuă seria acuzaţiilor potrivit cărora a fost bătută şi abuzată sexual.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...