Ce mai scriu sclavii Rusiei din România...

Ce mai scriu sclavii Rusiei din România...

Ce mai scriu sclavii Rusiei din România... Preluare: art-emis.ro / Autor: Maria Diana Popescu

Poporul român nu se vrea parte în războaiele coloniale ale Americii! Iohannis cel ameţit de ozonul puterii, pierzîndu-şi mai mereu echilibrul pe pîrtiile mediului înconjurător al corupţiei, a făcut din România o trompetă a SUA. Dacă SUA mişcă din ureche, România, prin slugoii de la Bucureşti, a şi început să bată din palme. În desenele lui animate, Iohannis e un motan docil, ştiind că, după terminarea mandatului, vă sări controlat pe masa plină de bucate a unui metavers mondial, precum Codruţa. Şi lui i se va „trage” precum Codruţei de la ruptura în cotul moralei. Pe fotoliile mondialiştilor sînt puşi penalii şantajabili şi manipulabili. America cea mult iubită de către Iohannis (alternativă la Vaterlandul cu sparanghel), unde consumul unui capac de drog e permis, cam peste tot, se arată foarte divizată, fiind vizibil de la o poştă. Chiar şi de la Poşta Română, scoasă recent la mezat, pe bursă. De la Poşta Română, de unde premierul Ciucă l-a extras pe Adrian-Daniel Găvruţa, pentru grupul cyber-oamenilor – Gli-Cyber, la păpat de bani europeni, adică, tot banii noştri, spălaţi, tunşi, frezaţi şi redistribuiţi pe post de pomană de la afurisita maică U.E.

Americanilor le-a cam fost tăiată pofta de a fi poliţai mondiali. Ruşii şi chinezii le-au blocat cumva cărările şi intenţiile. Mare lucru de nu-şi vor lua în curînd scuturile în spinare şi vor pleca acasă cu coada-ntre picioare, ca din Vietnam şi Afganistan. Au pe ce se axa în viitor: pe cucerirea planetelor, pe OZN-uri, pe metaversuri şi autostrăzi spaţiale. Poate că teroriştii ISIS, pe care îi tot capturează de ochii lumii, de atîţia ani, or fi băgat frica în armatele americane, că doar tot ei i-au inventat şi înarmat pe terorişti. De ruşi şi de chinezi le cam tremură americanilor scuturile antirachetă, răspîndite în Europa. Nu vreau să sar peste Vasile Dîncu, Ministrul Apărării, de altfel, o „somnitate” a democraţiei interne, care afirma: „Trebuie să revenim la valorile de acum 30 de ani, în momentul în care gândeam securitatea alături de Rusia, nu împotriva Rusiei”. Ei, da, aici, adevăr grăit-a! De reţinut de la Benjamin Franklin: „Democraţia înseamnă doi lupi şi un miel care votează meniul pe care îl vor servi la masă”. În contextul geostrategic mondial, avem mielul artificial Ucraina, ursul vigilent Putin şi coiotul năpîrlit şi senil Sam, hîrşîit şi şchiop de atîtea războaie declanşate pe minciuni mediatice.

Chiar şi Beijingul consideră că hegemonia americană se apropie de sfîrşit. „SUA e în declin, iar sistemul politic al Chinei – o alternativă la democraţiile din Vest – ar putea fi exportat cu succes în alte ţări”, afirma, cu ceva timp în urmă, Wang Jisi – consilier al ministrului de Externe al Partidului Comunist Chinez, într-o analiză în «The New York Times»: „Beijingul nu mai are încredere în Washington, suspiciunea fiind alimentată de considerente istorice, dar şi de recentele încercări ale SUA de a împiedica China să devină o mare putere mondială”. Wang afirmă că SUA se află „de partea greşită a istoriei”, în timp ce China poate oferi un exemplu de succes economic, acum cînd „vraja americană” şi-a pierdut seducţia asupra altor naţiuni. Eu cred că vraja SUA s-a epuizat demult, dar, mai abitir, odată cu venirea ramolitului Biden la Casa Albă a întunericului. SUA a rămas o amprentă zgrunţuroasă pe faţa planetei, alimentată doar de mass-media. O stafie a supremaţiei secolului trecut.

La fel cum Obama a căutat cu zel nemăsurat şi cu bombardamente prin ţările arabe armele de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein, inventate de Bush în mintea lui, ca să nu fie găsite, sau poate, noi, documentele secrete prin care nişte oficiali români au primit mită ca să ierte Irak-ul de datoriile din socialism, Biden şi-o caută cu lumînarea pe la porţile Kremlinului. Staţi pe aproape! Ghemul inteligent al lui Putin de abia acum începe să se deşire. Cum americanii ţin cu dinţii să controleze, după Orient, şi Europa de Est, ruşii nu stau să se scarpine în sîn! Degeaba încearcă Biden şi NATO să pună lacăt la grajdurile lui Putin, după ce caii ruseşti au fugit pe cîmpul de luptă, trăgînd după ei şi carele cu catapulte. Singurul lucru care se ştie sigur, potrivit lui Putin, este că nu se ştie nimic sigur.

Nici gîndul de cotropire al lui Biden nu se vede, dar există, este evident. Americanii au tupeu nebunesc să zgîndărească Rusia, trăgînd de mînă, în jocul mortal, România şi alte state europene, care le-au acceptat scutul antirachetă şi ocuparea, odată cu acesta. Numai că, unele state NATO fac deja un pas înapoi, declarînd că, în caz de conflict îşi vor retrage trupele. Croaţia a făcut primul pas: „Autorităţile croate vor rechema toate trupele din cadrul NATO, din Europa de Est, în cazul unui conflict între Rusia și Ucraina”, a declarat Preşedintele Zoran Milanovic. Viktor Orban al Ungariei se va întîlni curînd cu Putin, la Moscova. Urmează alte ţări europene, deocamdată, în expectativă, însă tind să urmeze exemplul Croaţiei. „România re-educată” a lui Iohannis, nu!

Pe principul să apărăm democraţia cu arma mortală, versiunea americană, SUA vor peste tot în lume o „democraţie” aservită lor. La fel ca în Irak şi în celelalte state arabe cotropite, adevăratul motiv american a fost eliminarea unor structuri statale, aflate în dezacord cu interesele lor şi menţinerea unei forţe de intimidare în zonă. Pacea şi democraţia americanilor sînt pastile ecstasy pentru naivii care încă mai cred în gogoşile lor. Războiul e cea mai profitabilă afacere pentru americani. Nu vor renunţa niciodată la război! Fac o mică pauză şi vor declanşa altul, mai sofisticat, mai distrugător. Ei nu mai pot fi numiţi „eliberatorii” pe care bunicii (unora dinte noi) i-au tot aşteptat în anii ’50! Toate războaiele purtate de americani au fost în numele intereselor strategice. N-am nimic cu poporul american. Participarea militară SUA în Europa, în cele două războaie mondiale, direct interesată material, rămîne consemnată în istorie.

Astăzi, vorba lui Ţuţea, casele de bani şi corporaţiilor financiare le dictează americanilor. Nociv este că răspîndirea „tiparui american” se face obstinat şi în România, sub masca apărării democraţiei şi drepturilor omului, abuzate şi anulate în haosul Covid. Toate stricăciunile lumii, crimele, legebeteurile, toate depravările şi apucăturile, războaiele, în numele libertăţii, au venit de la aşa-zişii apărători ai păcii universale, americanii – interesaţi de petrol, gaze naturale, diamante, aur şi alte metale utile ale statelor lumii. Cu aroganţa cunoscută, în toată istoria lor, americanii au semănat pe glob masacre, războaie, genocid, apoi s-au erijat în porumbei ai păcii. Să ne amintim de Germania (13-14 februarie 1945 – Dresda), Japonia, Coreea, Vietnam, Guatemala, Peru, Bolivia, Columbia, Afganistan, Irak, Iugoslavia, Tunisia, Egipt, Libia, Siria, Iran. În 1999, cînd americanii au bombardat Bosnia, aliaţii lor, albanezii, au distrus complet mînăstirile Sfînta Treime, Sfinţii Cosma şi Damian, Sfîntul Marcu, alte nenumărate biserici într-o campanie de eradicare a comunităţii sîrbe din Kosovo, care timp de 200 de ani a aparţinut dinastiei Nemanjić, cunoscută şi sub numele de „Vechea Serbie”, leagăn al culturii sîrbe şi important centru ortodox. Americanii sînt interesaţi să aibă noi teatre de război în lume. Marii producători de armament, sponsori ai puterii americane, au nevoie permanentă de o piaţă de desfacere a morţii.

Dacă n-ar exista comerţul cu moartea, cui ar mai vinde armamentul? E şi cazul României, prin condamnabilul tratat militar cu Ucraina, ţara care ne-a făcut numai necazuri (Canalul Bîstroe, Insula Şerpilor, desfiinţarea dreptului de predare a limbii române în şcoli). De unde ar mai stoarce profituri uriaşe americanii? Americanii îşi duc războaiele cît mai departe de S.U.A., cu mereu „nobilul” pretext: democraţie şi libertate. O.N.U., N.A.T.O., U.E., F.M.I. OMS şi alte organisme internaţionale ştiute şi neştiute au dovedit, prin dezastrul generat de politica lor, că nu au în veci legătură cu libertatea, pacea şi democraţia.

NOTĂ: Zeci de situlețe au preluat acest text...


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...