Ce mănâncă un dietetician într-o zi obișnuită. Rețetele ideale pentru mic dejun, prânz și cină VIDEO

Ce mănâncă un dietetician într-o zi obișnuită. Rețetele ideale pentru mic dejun, prânz și cină VIDEO

V-ați întrebat vreodată ce mănâncă un dietetician într-o zi obișnuită? Priya Tew, dietetician și profesor de pilates, a dezvăluit pentru The Guardian alegerile alimentare pe care le face.

Ziua pentru Priya Tew începe la 7 dimineața. Aceasta bea un ceai verde, iar micul dejun, care este reprezentat de un terci de ovăz cu lapte, banane, scorțișoară, unt de arahide și semințe de dovleac, îl servește în jurul orei 8:00.

Dieteticianul a mărturisit faptul că își îndeamnă copiii să mănânce cereale integrale, fructe de pădure sau banane. Conform studiilor, prima masă a zilei este foarte importantă pentru copii, fiindcă le ajută funcția cognitivă.

La ora 8:30 pornește cu copiii la școală, iar la ora 9:00 ajunge la serviciu. Pe lângă prima masă a zilei, Tew a spus că are și o gustare , care este reprezentată de un baton proteic cu fructe uscate și semințe. Dieteticianul a dezvăluit că nu bea mai mult de trei cești de ceai cu cafeină într-o zi.

Între 12:00 –13:00 ia prânzul. Tew mănâncă la prânz o supă cu turte din ovăz. Ingredientele pentru supă sunt: dovlecei, morcovi, roșii, supă de pui, chimen, coriandru, curcuma, ghimbir și usturoi. În cazul în care nu mănâncă supă la prânz, Tew alege pâinea de secară cu avocado, roșii cherry și puțină brânză.

Priya Tew nu mai mănâncă după ora 21:30. Foto: Captură video YouTube

După-amiaza, dieteticianul mănâncă puțină ciocolată neagră și un fruct. La cină, pe care o servește la ora 17:30, mănâncă spaghete bolognese cu legume. De asemenea, aceasta face și pizza de casă, utilizând faină de hrișcă.

Ulterior, predă pilates, iar în jurul orei 20:30 mănâncă fructe cu iaurt grecesc. După ora 21:30 nu mai mănâncă și se asigură că are întotdeauna apă lângă pat. La ora 22:00 se pune la culcare.

Priya Tew are și un canal de YouTube, unde postează rețete.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…