Ce mesaj transmite stimata conducătoare Gabriela Firea despre stimatul conducător Liviu Dragnea sclavului de la Cotroceni

Ce mesaj transmite stimata conducătoare Gabriela Firea despre stimatul conducător Liviu Dragnea sclavului de la Cotroceni

Primarul Capitalei, stimata conducătoare Gabriela Firea, a postat pe Facebook, la 4 dimineața, un mesaj în care îi solicită sclavului Iohannis să îl nominalizeze pentru funcția de premier pe stimatul nostru conducător Liviu Dragnea. Doamna conducătoare  susține că „Justitia nu a interzis, prin sentință, dreptul de a alege și de a fi ales al domnului conducător Dragnea”.

Redăm integral mesajul doamnei conducătoare Firea

Am afirmat aseara la posturile de stiri ca personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie premier al Romaniei este presedintele PSD, Liviu Dragnea - vicepremier si ministrul Dezvoltarii in Cabinetul PSD. Victoria istorica a PSD in alegeri se datoreaza romanilor care cred in Programul nostru de guvernare dar acest document programatic nu ar fi existat fara implicarea presedintelui PSD si fara spiritul de echipa pe care l-a imprimat. S-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor. Pentru solutii si idei valoroase. Am fost cu totii cuprinsi de dorinta de a salva tara din mainile unor oameni care, un an de zile, nu s-au identificat cu niciun proiect major pentru Romania. O guvernare ilegitima, tolerata un an la Palatul Victoria. Din punctul meu de vedere, romanii au dat azi un vot clar pentru Liviu Dragnea - premier, PSD partidul invingator! Cu aceasta formula trebuie sa mergem la Palatul Cotroceni! Justitia nu a interzis, prin sentinta, dreptul de a alege si de a fi ales al domnului Dragnea. Presedintele tarii trebuie sa se obisnuiascu cu ideea ca cea mai legitima persoana pentru a conduce guvernul si pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de romani este presedintele PSD. Succes, Domnule Presedinte Liviu Dragnea! Sigur veti conduce un guvern eficient, atent la nevoile romanilor!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...