Ce nerușinare!/Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!

Ce nerușinare!/Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!

Presedinta ICCJ, Corina Corbu, pare ca are relatii apropiate cu Floriana Jucan, proprietara publicatiei Q Magazine in care au fost lansate numeroase atacuri, de-a lungul timpului, impotriva justitiei. Corbu s-a fotografiat, zambind, alaturi de Jucan in fata Operei Nationale.

„Nu e treaba mea cum isi aleg unii prietenii, dar nu mi se pare in regula ca presedinta Inaltei Curti sa se afiseze cu proprietarul unei publicatii cu mesaj antijustitie. 5 iunie 2021, Opera Nationala”, a comentat jurnalistul de investigatii Virgil Burla, cel care a publicat aceasta fotografie.

Floriana Jucan a a fost in centrul a numeroase scandaluri de presa. Presa a scris deseori ca a fost folosita de serviciile secrete pentru a-l spiona pe fostul ambasador al Elvetiei, Jean Pierre Vettovaglia, sau pe fostul interlop Gigi Kent, cu care aceasta a avut relatii intime.

In timpul Regimului Dragnea, Jucan a fost abonata la contracte pe bani publici, ea obtinand sume consistente de la Consiliile Judetene conduse de baronii Marian Oprisan si Ionel Arsene. In noiembrie 2018, firma ei, SC Babilon Press, incasa aproape 30.000 de euro de la Consiliul Judetean Vrancea. Suma reprezenta contravaloarea unui tiraj de 250 de exemplare dintr-un album de fotografii dedicat Centenarului.

„Anul 2018 reprezinta Centenarul statului roman si revista Q Magazine, editata de SC Babilon Press SRL, va marca acest moment aniversar printr-un album intitulat Romani de Centenar, in care am invitat 100 de personalitatii ale lumii culturale, politice, sportive, diplomatice si din mediul de afaceri, sa descrie in cateva cuvinte ce au insemnat acesti o suta de ani pentru Romania”, anunta publicatia lui Jucan.

De asemenea, Jucan a semnat si mai multe contracte cu Complexul Muzeal Judetean Neamt, institutie in subordinea lui Ionel Arsene. De exemplu, Babilon Press a incasat 112.000 de lei pe 5 septembrie pentru realizarea brandului turistic al Judetului Neamt.

Contractele au aparut la scurt timp dupa ce Jucan si Q Magazine au lansat in spatiul public ode grotesti la adresa premieurlui PSD Viorica Dancila. Dancila era catalogata drept „premierul minune in tara marlanilor”.

Sursa: Aktual24.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...