Ce ruşine pentru CFR Cluj: eliminată de FC Nimeni!

Ce ruşine pentru CFR Cluj: eliminată de FC Nimeni!

30 de minute a jucat CFR-ul în partida contra armenilor. A început bine, a înscris repede prin Boateng (min 6, cap din centrarea lui Deac), a mai avut câteva ocazii, după care s-a stins. După pauză, oaspeţii au reuşit să treacă centrul terenului, nou-intratul Juricic i-a chinuit pe fundaşii lui Dan Petrescu şi, când nimeni nu se mai aştepta, Gajic a adus liniştea în Gruia (min. 89, cap din corner): 1-1.

Ce rău a ajuns fotbalul românesc! Să joci cu o echipă atât de limitată încât poate fi numită FC Nimeni, să ajungi la loviturile de departajare şi să te chinui în primul tur preliminar, asta e chiar prea de tot.

Prelungirile au fost nebune: Petrila a finalizat la colţul lung o pasă excelentă a veteranului Deac (min 94), Bălgrădean a parat o lovitură de la 11 metri executată prost de Harutyunyan (min. 109), însă Gajic a stins din nou lumina în Gruia, cu un gol în ultimul minut.

La penalty-uri, Petrila a trimis în tribune, Camora a bătut fără vlagă, armenii l-au executat din toate poziţiile pe Bălgrădean şi CFR-ul suferă una dintre mai ruşinoase înfrângeri din istorie. E afară din Liga Campionilor, e afară şi din Europa League şi merge să se bată în cenusăreasa compeţiilor europene, Conference League.

CFR Cluj va evolua în turul II din Conference League cu Inter Club d'Escaldes, o formaţie din Andorra. Turul e pe 21 iulie, la Cluj, returul fiind o săptămână mai târziu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...