Ce rute ocolitoare ai la dispoziție pentru a evita Valea Oltului, închisă pentru lucrări. Cât durează ocolul

Ce rute ocolitoare ai la dispoziție pentru a evita Valea Oltului, închisă pentru lucrări. Cât durează ocolul

Circulaţia pe Valea Oltului va fi închisă între 8 iulie şi 9 august, pe perioada zilei, dar șoferii trebuie să știe că aua dispoziție rute alternative spectaculoase.

Valea Oltului văzut din drona. Foto Arhiva

Valea Oltului văzut din drona. Foto Arhiva


Lucrările fac parte din lotul pentru autostrada Sibiu - Piteşti , a anunţat, miercuri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.
Circulația pe DN 7 între Boița (Sibiu) și Brezoi (Vâlcea), pe Valea Oltului se va închide.


Publicația Turnul Sfatului prezintă 4 rute alternative pentru șoferi. Ocolul va fi de cel puțin 2 ore de mers.

Un drum pe Valea Oltului între Sibiu și Rm. Vâlcea, care are 100 de kilometri, se parcurge, circulând regulamentar, în funcție de trafic, în aproximativ 2 ore.


Transfăgărășan, drumul „cel mai scurt” Cea mai scurtă variantă ocolitoare, ca distanță și timp, este în mod surprinzător Transfăgărășanul.


Transalpina este o altă variantă pentru folosirea Transalpinei până la Obârșia Lotrului, apoi schimbarea traseului spre Brezoi, oraș aflat în afara lucrărilor anunțate pe Valea Oltului. De aici, mai departe spre Rm. Vâlcea.


Acest traseu are 256 km și un timp de 4 ore și jumătate. Starea drumului între Brezoi și Obârșia Lotrului ar putea crea probleme șoferilor.

Închiderea DN7 în plin sezon al vacanţelor are loc exact când Sibiul are „cei mai mulţi turişti străini, grupuri şi individuali”, spune Simina Manea, directorul executiv al Asociaţiei Judeţene de Turism (AJTS).

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Adevărații șefi ai României, la ei e cheia...

2 O informație care dă de gândit...

3 VIDEO „Taci dracu' din gură, ești altă generație, nu vă suport” / Claudiu Bleonț și-a umilit fetița pe scenă

4 VIDEO Nicușor Dan a luat-o razna? Serie de gafe la dezbaterea de la TVR

5 Aceste lucruri se petrec în „curata” Germanie... La Amsterdam, unde abia poți respira pe anumite străzi din cauza „ierbii”, cum o fi?