Ce spune Ciucă despre racolarea primarilor liberali de către PSD

Ce spune Ciucă despre racolarea primarilor liberali de către PSD

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi că racolarea primarilor liberali de către PSD ține de respectul și onestitatea din interiorul coaliției, atitudini care ar trebui regăsite în ambele părți.

Nicolae Ciuca, declarații despre racolarea primarilor liberali de PSD. Foto: Inquam Photos

Este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm”, a transmis Nicolae Ciucă, despre racolările de primari liberali de către PSD.

Președintele PNL a menționat că primarii care cred cu adevărat în valorile liberale vor rămâne alături de partid, potrivit News.ro . „Primarii care pleacă sunt acei primari care de-a lungul timpului au mai avut astfel de atitudini”.

În ceea ce privește modul de organizare al coaliției dintre cele două partide, Ministrul Culturii și vicepreședintă a PNL, Raluca Turcan, a transmis că ar fi trebuit semnat un pact de neagresiune între cele două forțe, în contextul în care urmează și alegerile.

Cu PSD ar fi trebuit să existe un protocol de neagresiune pentru că e vital din perspectiva credibilității oamenilor ca atunci când ești la masa guvenului să ai aceeași abordare corecta ca și atunci când ești în teritoriu. Din nefericire s-a întâmplat ca PNL și PSD să se certe și să își fure oamenii”, a afirmat ministra Culturii într-un interviu acordat pentru digi24.ro.

În ceea ce privește fenomenul de racolare a primarilor liberali în PSD, Raluca Turcan a transmis că „este incorect în condițiile în care două partide formează o alianță de guvernare. De ce ne mai mirăm că oamenii au atât de puțină încredere în clasa politică. Asta vine și din dublul limbaj pe care unii lideri politici îl oferă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB