Ce spune șeful PNL despre o candidatură la alegerile prezidențiale

Ce spune șeful PNL despre o candidatură la alegerile prezidențiale

Nicolae Ciucă susține că nu este momentul să fie discutată o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale și punctează că este „absolut nefolositor” să se intre într-o companie electorală în prezent.

Nicolae Ciucă, președintele PNL FOTO: Inquam Photos

„Nu am răspuns niciodată la această întrebare şi vreau să o clarific pentru totdeauna. Ne concentrăm pe obiective, pe ce avem de făcut pentru ţară. Mi se pare absolut nefolositor să se intre într-o campanie în momentul de faţă. Sunt probleme care ţin de politica internă a fiecărui partid şi partidul trebuie să decidă şi în funcţie de asta ne vom adapta fiecare dintre noi, dar nu este momentul pentru astfel de discuţii. Şi când spun acest lucru, o spun din toată credinţa mea, pentru că nu ăsta este subiectul astăzi”, a precizat șeful PNL la TVR Info.

Nicolae Ciucă a precizat că este „nevoie să ne concentrăm pe soluţii, să le garantăm românilor că trăiesc în siguranţă, să vorbim cu partenerii şi aliaţii noştri pentru a putea să întărim măsurile de securitate şi să vedem cum putem să mergem mai departe”.

Președintele PNL a făcut referire și la relația cu partenerii de Coaliție, precizând că „facem ce trebuie în relaţia cu partenerii noştri de coaliţie să susţinem politicile Partidului Naţional Liberal”.

„Suntem două partide cu ideologii diferit, dar trebuie să avem acelaşi ţel. Iar noi ne menţinem obiectivele Partidului Naţional Liberal”, a adăugat acesta.

Nicolae Ciucă a punctat și că între două partide nu este vorba despre „iubire”, ci despre „respect”: „Dacă ne vom respecta, va fi foarte bine”.

Ciucă: Cred foarte mult în capacitatea PNL

Președintele PNL susține că are foarte mare încredere în capacitatea partidului și în oamenii săi, însă pentru a onora PNL trebuie să se muncească și să se urmărească efecte pe termen mediu și lung.

„Eu cred foarte mult în capacitatea Partidului Naţional Liberal, în oamenii Partidului Naţional Liberal, în determinarea Partidului Naţional Liberal să ducă mai departe acea istorie de care ne place să vorbim. Pe bună dreptate, spunem că suntem cel mai vechi partid din Europa, o istorie de 148 de ani, pe care trebuie să o onorăm. Ca să onorăm istoria Partidului Naţional Liberal trebuie să muncim şi trebuie să nu ne uităm la ce fac alţii, trebuie să ne uităm la ce facem noi”, a declarat Nicolae Ciucă la TVR Info.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?