Ce spune zodiacul pentru această toamnă

Ce spune zodiacul pentru această toamnă

Toamna vine cu schimbări, atât de temperatură, cât și familiale sau profesionale pentru zodii. Până pe 2 octombrie, efectele lui Mercur retrogad se resimt în probleme de comunicare, sincronizare și programare. Află mai jos ce probleme sau provocări vor întâmpina zodiile.

Foto Shutterstock

Zodiac de toamnă

Berbec – Te simţi nesigură

Mercur retrograd îţi creşte riscul de anxietate, amânări ale unor călătorii. De asemenea, te poți aștepta să priveşti mai des spre trecut sau să reiei relaţia cu oameni din trecut. Ai mare grijă la cuvintele tale și încearcă să nu reacționezi imediat la orice ceartă sau dacă ești provocată! După 25 octombrie, la eclipsa solară, este posibil să te simți nesigură. Cheia succesului este să înveți să te concentrezi pe atingerea unui singur scop. Atunci va fi mai ușor să iei decizii și incertitudinea va fi înlocuită de echilibrul interior.

Taur – Ţinteşti atingerea scopurilor

Eclipsa solară din luna octombrie îţi mărește determinarea de a concura și de a câștiga. Un ego prea mare te va împiedica să-ți găseşti drumul și să-ți atingi scopurile. Este posibil ca lumea să se opună eforturilor tale dacă ești prea exigent. Compromisul și complimentele îți vor face viața mai ușoară. Odată ce această fază dificilă și obositoare a vieții va trece, încrederea îți va reveni. Eclipsa de Lună din 8 noiembrie îţi atrage atenţia asupra relațiilor intime pentru a-ţi reseta obiectivele. Este un moment bun să începi o relație nouă sau pentru a o îmbunătăţi pe cea existentă.

Gemeni – Un plus de carismă

Pentru cele născute în primul decan, între 21 şi 31 mai, planeta Marte, care îţi tranzitează zodia, oferă inițiativă pentru a începe proiecte noi. Poți fi foarte productivă și creativă. Carisma şi atracţia sporită te fac pregătită pentru întâlniri, dacă eşti singură. În cuplu, este probabil să ai o legătură mai strânsă cu partenerul. Dacă eşti născută între 8 şi 10 iunie, Marte retrograd te impulsionează să gândeşti înainte de a acționa. Îţi vei da seama care dintre dorințele tale au nevoie de mai multă muncă pentru a fi puse în aplicare.

Rac – Relaxare şi armonie

Mercur retrograd îţi va pune şi ţie probleme de comunicare şi amintiri din trecut, mai ales în perioada 9-24 septembrie. Eclipsa solară din octombrie te face mai relaxată şi în armonie cu lumea. Calmul și echilibrul interior fac din această perioadă una pentru a-ţi îmbunătăți relațiile existente. Dacă eşti singură, este timpul potrivit să începi o relație nouă. Încrederea mai mare pe care ai acum te ajută să faci o impresie bună în plan profesional, deci vei avea mai multe ocazii să-ţi atingi obiectivele.

Citiți articolul integral pe Click pentru femei!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale