Ce știe în plus?/„Trebuie să fim pregătiți pentru a lupta în Europa și a învinge Rusia”

Ce știe în plus?/„Trebuie să fim pregătiți pentru a lupta în Europa și a învinge Rusia”

Marea Britanie trebuie să aibă o armată capabilă să lupte în Europa și să învingă Rusia, a declarat noul șef al armatei britanice pentru trupe, citat de presa locală și Reuters.

Patrick SandersFoto: Twitter

Patrick Sanders, care a preluat comanda armatei britanice în această lună, le-a spus trupelor britanice că „sunt primul șef al Statului Major General din 1941 încoace care preia comanda armatei în umbra unui război terestru în Europa care implică o putere continentală".

„Invazia Rusiei în Ucraina subliniază scopul nostru principal - să protejăm Marea Britanie fiind pregătiți să luptăm și să câștigăm războaie pe uscat", a continuat el.

Generalul Sanders a spus, potrivit The Sun, că „există acum un imperativ arzător de a forja o armată capabilă să lupte alături de aliații noștri și să învingă Rusia în luptă".

„Noi suntem generația care trebuie să pregătim armata pentru a lupta din nou în Europa", a conchis el.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...