Cea mai dură reacție după episodul ”Așa arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani”

Cea mai dură reacție după episodul ”Așa arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani”

”Așa arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani”, a spus fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, care ulterior a folosit cuvinte reprobabile la adresa tinerelor care se luptă cu kilogramele în plus.

Critici dure pentru Anamaria Prodan

Imaginile și comentariile Anamariei Prodan nu au rămas fără reacții, iar cea mai dură a fost a Alinei Greavu, un influencer cu 120.000 de urmăritori pe Instagram, scrie DigiSport .

Doamna flexează că are un ten frumos la 50+ ani, fără machiaj, și că e slabă. Apoi plusează cu ‘graselor și urâtelor, slăbiți, să arătați ca mine la 50 de ani.

Ce poate fi mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați, care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile?”, a scris Alina Greavu pe Instagram.

Anamaria Prodan și-a deschis academie de fotbal. Cine este bărbatul care-i va fi alături

Anamaria Prodan s-a decis să investească în fotbal după mulți ani în care a câștigat bani de pe urma transferurilor.

Agentul FIFA și-a deschis Academia de Fotbal, proiect în care partener îi este Roberto Iancu, fost fotbalist.

”Este un vis devenit realitate. Alături de fostul meu jucător Roberto Iancu, cel care a încântat lumea cu talentul lui incredibil și în România și la Barcelona am pus bazele acestei Academii Prodan & Iancu.

Ne dormim să strângem cei mai buni copii și să facem individualizare cu fiecare dintre ei!

Numai așa ei au șanse să facă față când pleacă spre fotbalul mare!

Avem selecțiile în fiecare luni miercuri și vineri la arena din Bd.Metalurgiei! Micii campioni sunt așteptați lângă noi să creștem frumos și să facem istorie în fotbal”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…