Cea mai frumoasă atletă din lume este și bogată. Alica Schmidt a ajuns în Topul Forbes | FOTO

Cea mai frumoasă atletă din lume este și bogată. Alica Schmidt a ajuns în Topul Forbes | FOTO

Alica Schmidt este o alergătoare germană care la vârsta de 24 de ani este considerată „cea mai sexy atletă din lume”, titlu primit încă de acum cinci ani.

Sportiva germană a fost inclusă recent în "Topul Forbes 30 sub 30", dedicat antreprenorilor de succes care au vârsta sub 30 de ani.

„Topul 30 sub 30 ne oferă o ocazie anuală de a îmbrățisa optimismul, inventivitatea și îndrăzneala tinereții”, potrivit revistei Forbes, citată de GSP.

Sportiva a spus că o măgulește faptul că se află în acest top, mai ales că veniturile pe care le obține se datorează atât întrecerilor sportive la care participă, dar și angajamentelor din social media, în special pe Instagram, unde are peste 3 milioane de fani.

Alica câștigă, de asemenea, foarte mulți bani din reclame, fiind imaginea unor branduri cunoscute. Ea a fost invitată și la Săptămâna Modei de la Milano, dar susține că titlul de cea mai sexy atletă nu înseamnă nimic pentru ea.

„Acest titlu nu înseamnă nimic pentru mine. Se bazează despre o opinie subiectivă care judecă aspectul unei persoane. Îmi place să cred că frumusețea vine din interior”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA