Cea mai ghinionistă zodie

Cea mai ghinionistă zodie

Unele zodii sunt mai norocoase decât altele și nu prea ai ce face dacă așa îți este scris de astre. Oricât ai încerca nu te poți bucura de noroc, în timp ce alții nu depun mare efort pentru a primi totul pe tavă.

Ghinionul este o energie negativă și de multe ori orice încercare de a scăpa de el nu se transformă în realitate. Unele zodii sunt pur și simplu mai ghinioniste decât altele, dar există o șansă.

Trebuie să fiți optimiști și să gândiți pozitiv în primul rând și să vă limitați de la acțiuni negative, precum ura, răzbunarea, bârfa sau alte trivialități. Chiar și o rugăciune sau practicarea meditației vă poate ajuta în acest caz. Dacă sunteți una dintre zodiile de mai jos este bine să luați aminte și să încercați pe cât posibil acest lucru.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt duali de fel și acest lucru le poate aduce probleme în viața de zi cu zi, chiar în momentele când nu se așteaptă. Ei trebuie să muncească mai mult decât alții pentru a se afirma și nu le va pica prea des ceva din cer. Dar, cu multa determinare și având în vedere că sunt muncitori, dacă își pun în minte ceva vor reuși să compenseze ghinionul care-i urmează la orice pas.

Chiar dacă lucrurile nu se întâmplă așa cum vrei nu trebuie să renunți niciodată și trebuie să ai puterea să treci peste acest lung șir de ghinioane.

Balanță

Cei din zona Balanță sunt foarte indeciși și de multe ori pierd timp prețios în analizarea oricărui aspect al unei probleme. Din această cauză pierd, pe lângă timp, oportunități, șanse și noroc. Chiar dacă nu au neapărat ghinion, au tendința de a atrage situații nepotrivite asupra lor din cauza acestei constante indecizii.

De multe ori nativii Balanță sunt obișnuiți să le meargă prost și nu mai vor să depună efortul necesar pentru a-și schimba în bine viața, ceea ce nu este de bun augur. Există terapii care îi pot ajuta să-și recapete încrederea în ei și un psiholog i-ar putea ajuta foarte mult în acest caz. Nu în ultimul rând, ca în cazul Gemenilor, nu strică o rugăciune sau o sesiune de meditație pentru a fi ceva mai optimiști și a gândi mai pozitiv.

Pești

Pe lângă faptul că nativii din această zodie cheltuie în neștire pe lucruri de care nu au nevoie, ei stau prost și la capitolul planificare. Lasă totul pe ultima sută de metri și de multe ori nu gestionează bine situațiile stresante. În plus, de multe ori Peștii se lasă păgubași în cazul unei situații neplăcute și le este foarte greu să mai revină pe linia de plutire.

Un sfat ar fi să se lase uneori îndrumați de alte persoane mai norocoase decât ei și ar trebui să se analizeze mai bine. Orice ghinion, după cum spuneam, este o energie negativă și de multe ori vine dintr-o gândire similară. Dacă vi s-au întâmplat numeroase lucruri negative în ultima perioadă analizați cu atenție circumstanțele și ce gânduri ați avut în perioada cu respectivele „ghinioane”. SURSA: Showblitz.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…