Cea mai tare candidată la locale...

Cea mai tare candidată la locale...

O campioană mondială la fitness, Olivia Stan, cu premii la concursurile de profil din SUA, candidează pentru funcția de primar în Rădăuți, relatează stirisuceava.net.

Olivia Stan are 33 de ani și a locuit mult timp în Anglia, dar a decis să revină acasă, la Rădăuți. Tânăra aspiră la funcția de primar pentru a resuscita orașul.

„În comunitățile în fruntea cărora a fost ales primar o femeie localitatea a reînviat. De ce să nu încercăm și noi această aici, la Rădăuți?”, declară Olivia Stan, care va candida ca independent.

Olivia Stan spune că va câștiga funcția de primar, deoarece are ca dovadă cele două titluri de campioană mondială la bodybuilding.

Pe lângă sport, Olivia Stan este și absolventă de Teologie și Arte.

Este neafiliată politic și a studiat Teologia

„Sunt neafiliată politic și doresc să candidez la funcția de primar al municipiului Rădăuți ca și candidat independent. Știu că pentru mulți ar părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit.

Mi-am dorit să studiez Biblia, și am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă București. Fiind pasionată de pictură de mic copil, voința m-a ajutat să termin cu medie mare și Facultatea de Arte, secția Restaurare Pictură Murală București, lucrând în acest timp pe șantiere de restaurare UNESCO din România.

Sportul a ținut-o „departe de anturaje”

Apoi, sportul m-a ținut departe de anturaje, și asta m-a ambiționat să duc cariera de sport peste granițe. Astfel am adus România pe primul loc de mai multe ori în Europa și America, între anii 2015-2018, fiind singura româncă cu titlul de dublă campioană mondială bodybuilding acordat de mai multe federații internaționale. Din ambiția de a repara lucrurile în administrația locală mi-am propus să candidez la funcția de primar al Municipiului Rădăuți.

Mi-ar plăcea enorm să rămân lângă voi, și să începem restaurarea orașului din toate punctele de vedere. Candidez la funcția de primar independent alături de o echipă profesionistă neînregimentată politic. De voi depinde cum va fi viitorul orașului nostru”, le-a transmis Olivia Stan alegătorilor din Rădăuți.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

5 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...