Cei 4 comentatori de la PRO TV pentru Euro 2024. Mihai Dedu, de la știri în cabina de transmisie, după 20 de ani

Cei 4 comentatori de la PRO TV pentru Euro 2024. Mihai Dedu, de la știri în cabina de transmisie, după 20 de ani

România revine după 8 ani la Euro, turneu programat să se joace între 14 iunie și 14 iulie. Vor fi 51 de partide la Campionatul European de fotbal din Germania, în majoritate transmise de PRO TV. Vor fi 6 meciuri și pe PRO Arena, în ultima etapă, când întâlnirile din aceleași grupe se desfășoară la aceeași oră.

Mihai Dedu, de la pupitrul știrilor, la Euro 2024. Captură PRO TV

România va debuta la Euro 2024, luni, 17 iunie, împotriva câștigătoarei de pe ruta B a play-off-ului, care se va alege luna viitoare între Ucraina, Israel, Bosnia și Islanda. Meciurile ”tricolorilor” și restul partidelor vor fi comentate de Ion Alexandru, Andrei Grecu, Cristian Pintea și Mihai Dedu. Ultimul, Mihai Dedu, este prezentatorul de știri al postului, care revine la microfonul televiziunii pentru evenimente sportive după 20 de ani, scrie gsp.ro.

Pe lângă echipa națională calificată după 8 ani la un turneu final, România va avea reprezentanți și la nivelul arbitrilor . Istvan Kovacs va fi singurul ”central” român care va activa în Germania, alături de echipa sa de asistenți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”