Cel mai mare spital din Brașov nu are medicamente pentru anestezii

Cel mai mare spital din Brașov nu are medicamente pentru anestezii

Spitalul Clinic Județean de Urgență, cea mai mare unitate spitalicească din județul Brașov așteaptă să primească medicamentele necesare pentru anestezii, managerul spitalului, dr. Daniela Neculoiu, precizând pentru AGERPRES că, de vineri, nu se mai fac operații.

"Deocamdată nu vă pot spune despre câte operații este vorba. Gândiți-vă că avem trei secții de chirurgie în spital fiecare cu alte câteva compartimente. Am făcut comenzi pentru aceste medicamente din lunile aprilie, respectiv iunie, dar deocamdată așteptăm. Sperăm să primim în următoarele zile pentru a putea opera pacienții. Zilnic vorbesc cu furnizorii, dar deja unii nu îmi mai răspund la telefon", a afirmat managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Întrebat despre această situație, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Gabor, a precizat pentru AGERPRES că până joi vor veni medicamentele și vor putea fi efectuate operații.

"Vor veni cantități la jumătate din necesar, dar în următoarele 10 zile, situația se va normaliza. De joi se va putea opera", a spus sursa citată.

AGERPRES/(A-autor: Jana Pintili, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire